Neler Yeni

90 derece sıcaklık normalmi?

hayır aksine aşırı memnunum ben son dakıka kararı ıle acer aldım forumdakı bı arkadaşın buz kasa demesiyle (titan) ve iyikide almısım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada ilk aldığımda 2 gün falan ekran kartı driverini güncellemeyi unuttuğum ıcın bende basta 90 95 derece alıyodum her oyunda
Kanka bence dizüstü modellerin tdp değeri ile voltaj uyumundan kaynaklı bir durum gibi geldi bana, şöyle izah edeyim: Ekran kartın güçlü bir karttır ama laptopa entegre edebilmek için voltaj düşürüyorlar bu da kartın olması gerektiği performansı vermiyor bu durum da işlemciye yük bindiriyor desem?? Bana göre böyle bir durum var

Laptoplarda sıcaklık değerleri böyle malesef, laptop altında soğutucu alabilirsin fakat ne kadar etki eder bilmiyorum. Kendi düşüncem Gaming laptop para israfı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci watt değerini açar mısın afterburnerdan kaç w çekiyor.
ahhahahahahh gamıng laptopa paran yetmıyo sanırım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Görkem çetinkaya
Sürekli 90 derecede sabit kalıyorsa sıkıntı bence ben olsam direk o oyunu oynamazdım o kadar derecelerde tutuyorsa ekran kartına zarar bence açaba kasanın hava akışı falan mı çok kötü ekran kartı nedir?
Dostum sadece o oyunda değil element td 2 de cs go nun 2016 versiyonunu indirdim ondada elden ring dede

batuu123

80+ Bronze
açıkçası işlemci gücü arttıkça ne oynadığın fark etmeksizin işlemcin 90 dereceleri görecektir laptoplarda işlemci sınırı 105 derecedir 100 üstüne çıkmadığın sürece sorun yok fan hızını oyuna girince full speedde kullan yine faydası olur ama gülü seven dikenine katlanacak a dan z ye tüm laptoplar artık iyi bir işlemciye sahip olduklarından ısınmak zorundalar sonuçta 2cmlik soğutma bloğuyla ısıtmaya çalışıyorlar kendilerini

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Görkem çetinkaya
açıkçası işlemci gücü arttıkça ne oynadığın fark etmeksizin işlemcin 90 dereceleri görecektir laptoplarda işlemci sınırı 105 derecedir 100 üstüne çıkmadığın sürece sorun yok fan hızını oyuna girince full speedde kullan yine faydası olur ama gülü seven dikenine katlanacak a dan z ye tüm laptoplar artık iyi bir işlemciye sahip olduklarından ısınmak zorundalar sonuçta 2cmlik soğutma bloğuyla ısıtmaya çalışıyorlar kendilerini
Bildiğim kadarıyla 75 85 arası gidiyor çoğu laptop benimkinin termal macundan kaynaklı olduğu söylendi.Bilemiyorim

Top Bottom