🔥İndirim 900 GR Kakaolu Fındık Parçacıklı Krema 60TL

Peynirlerinde kullanımı yasak olan ve çok zararlı olan Natamisin kullanmışlar. 2022 mart ayındaki raporda ortaya çıkmış.

Çikolatasında belki sıkıntı yoktur ama ben şahsen almam, en azından tepki olarak.

Tam alırken bu yorumu gördüm o sebeple almayacağım teşekkürler bilgilendirme için. Öyle yada böyle sonuçta peynir de bir katkı maddesi kullanmış ve sağlığa zararlı bir harekette bulunmuş.

gelen var mı beyler iptal edicem yoksa

25 tl lik kupon vardı. 34,90 a ücretsiz kargoyla geldi. Ben bugün tadına baktım. 34,90 a alınır yenir mi? Evet ama bunun üzerindeki 50-60 tl gibi tutarlarda alacak olan üzerine para koysun gitsin Nutella alsın. Hassas bir midem var ve bende mide yanmasına sebep oldu. Sizde olacak diye bir şart yok ve çikolata zaten yanmaya sebepte olur ama yanma derecesi bana biraz fazla geldi.

Benim paket hala kargoya verilmemiş ya

adamlar natamisin konya şubesiymiş ona göre çok şükür bügünde zehirlendik :kekw:

adamlar natamisin konya şubesiymiş ona göre çok şükür bügünde zehirlendik :kekw:
iptal edeyim o zaman riske girmeye değmez, 3 tane doritoslu çiğköfte alırım daha iyi

almadım ben bro markayı biraz araştırınca çıkıyor zate bakanlığın listesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin tercihin ama benim fikrim almamandan yana olurdu
iptal ettim valla ucuz diye kalitesiz mal yemek istemem, gerçi yapmadığımız şey değilde bile bile olmasın bari :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geldi. Kalite marketlerde satılanlardan çok daha iyi.
akışkan mı yokso çokokrem gibi katı mı

Baya katı. Ayrıca fındık parçaları çokça ağzınıza geliyor.

3 kere ceza yemişler 10 ay önce de yemişler. Google yorumlarda cok daha fazlası yaziyor. Ben urunu aldim ama kargoyu almayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,349
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri