Al dostum. Bana dün geldi. Tadı çok güzel. ufak ufak fındık parçaları da var içerisinde. Tavsiye ederim. Torku Banada yı andırdı tadı.tekrardan indirimde de nasıl daha önce varmı sizce nasıldır almaya değermi?
Kendimi kesicem abi çok sinirlendim 21 inde verilecektir diyo KARGOYA indirim gününde aldım ya WODBSOEKWKSNDNDNAl dostum. Bana dün geldi. Tadı çok güzel. ufak ufak fındık parçaları da var içerisinde. Tavsiye ederim. Torku Banada yı andırdı tadı.
Banada dün 1 kutu geldi bugün öğlen bakıcam tadına.2 kutu geldi. fiyatına göre 10 numara 5 yıldız.
Benimde oyleKendimi kesicem abi çok sinirlendim 21 inde verilecektir diyo KARGOYA indirim gününde aldım ya WODBSOEKWKSNDNDN
umarım güzeldir aldık bakalım hayırlısıAl dostum. Bana dün geldi. Tadı çok güzel. ufak ufak fındık parçaları da var içerisinde. Tavsiye ederim. Torku Banada yı andırdı tadı.
Valla hocam aklima dusurdunuz. Paylaştığıniz sey icin tesekkur ederimPeynirlerinde kullanımı yasak olan ve çok zararlı olan Natamisin kullanmışlar. 2022 mart ayındaki raporda ortaya çıkmış.
Çikolatasında belki sıkıntı yoktur ama ben şahsen almam, en azından tepki olarak.
Gıda Dedektifi - #NeYediğiniziBilin
2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilingidadedektifi.com