Neler Yeni

900 GRAM ECO GRİZZONE PROTEİN TOZU 300TL

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Shoto Todoroki
Kutay Yanığın sponsor markası kullanmıstım gayet güzeldi rastgele gezinirken buldum

buda gainer
kötü marka bigjoy ve hardline nispeten daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Dax Saz
12 yıldır spor yapıyorum. Asla belli başlı markalar dışında markalardan şaşılmamalı. Ucuz etin yahnisi yenmez. Sağlık ucuza gelmez. Yabancı alacak gücünüz varsa optimum nutrition, yerli alacaksanız da hardline, bigjoy dışında markalara pek yönelmeyin derim. Öyle analiz sonuçlarıyla gözünüzün boyanmasına da izin vermeyin. Her şeyi araştırıp sorgulayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Onur Yücel
Böyle dandik markaları almayın direkt sağlığınıza etki eden şeyler bunlar Allah korusun. Güvenilir yerlerden şaşmayın

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Arda doğan
spor yapmadan kullansak ne olur? sabah kullanıp işe gitsek mesela sanayide çalışıyoruz zaten.
Fazla değerde vitamin ve mineraller kalıcı hasara kadar hasar verebilir vücutta girenin bi çıkışı olmalı genelde vücut idrar yolu ile atıyor ama yinede zararlı her vitamin mineral atılmıyor bunun yerine doktorunla konuş vitamin happı yazsın onu kullan takviye olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markayı ilk defa duydum genelde hardline takılıyorum

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
protein tozu kullanmıyorum içerik olarak bakıyorum servisi 24-30gr protein içeriyor buda 2 yumurta falan denk geliyor. günde 6 yumurta yemek daha faydalı olur boş verin

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
vinsanity1525
aklıma direk kutay hocam geliyo bu normalmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuzhan Demir
herkes markaya bir şeyler demiş, sizin öneriniz nedir arkadaşalar? Hardline ve Proteinocean kullanıyorum ben genelde ama iyi mi kötü mü çok anlamıyorum, bakanlık onaylı analizleri var diye bu markaları kullanıyorum.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Özgür
Arkadaşlar çok uzun süre profesyonel spor yapmış biri olarak şunu söylemeliyim ki zorunda değilseniz bu tarz toz ürünleri kullanmayın kullanacaksanızda bilindik ve muhattap bulabileceğiniz markalara yönelin örneğin Weider ve Hardline gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Onur Yücel
herkes markaya bir şeyler demiş, sizin öneriniz nedir arkadaşalar? Hardline ve Proteinocean kullanıyorum ben genelde ama iyi mi kötü mü çok anlamıyorum, bakanlık onaylı analizleri var diye bu markaları kullanıyorum.
Türk malı olarak hardline bigjoy güvenilir sonra da hiq geliyor.
Kalite olarak ise hardline ve hiq
Oceanın analizleri var ama beyan ettiği değer ile analiz raporu uymuyor

ambrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Talat
karaciğer yetmezliği + kanser garantili

Top Bottom