eliotdalgası
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Bizde de uydu İnterneti benzer bir hal
kaçıncı yüzyıldayız hale bak.
hocam yandaki evde fiber var kullanıyorlar başka önünde başka sokak var ordan çekebildiler bize dediler evlerinin üstünden çekelim kablo açıkçası güvenemedim o yüzden böyle kaldım iştehocam yandaki evde telekom kutusu var mı oradan kablo çekebilirsiniz. ben öyle yaptırdım
yalnız değilsiniz hocam benimde uydu internetBizde de uydu İnterneti benzer bir halkaçıncı yüzyıldayız hale bak.
valla şükür ben kurtuldum türnket geldi gram umudum yoktu türktelekom bile gelmez diyordum türknet gelince şok yaşadım geçen pazar 10 dk da kurdular gittiler
Darısı başımıza dicem de hocam valla umudum artık 0valla şükür ben kurtuldum türnket geldi gram umudum yoktu türktelekom bile gelmez diyordum türknet gelince şok yaşadım geçen pazar 10 dk da kurdular gittiler
çok bir şey indirmiyorsanız süperbox alın hocam 60-50 mbps veriyor 1000tl ye 350gb
genede sağolun fikir için ama şu anlık router değiştirmeyi düşünüyorum işe yararmı orda şüpheliyimçok bir şey indirmiyorsanız süperbox alın hocam 60-50 mbps veriyor 1000tl ye 350gb
Hocam redbox tercih edebilirdim de bu internete rağmen aylık 1tb internet kullanımını geçen biriyimmalum meslekte
hocam gidin değişin gözünüzü seveyim o internetle video bile izlenmez 870TL ödüyorum Vodafone ye aldığım hız da aşağıda