Neler Yeni

900 tl ust sinirli oyuncu koltugu

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ust sinirim 900.Daha fazla asamayacGim gibi.
Daha once deneyimlemis oldugunuz koltuk varsa bu fiyatta oneri yapabilir misiniz?
Ayrica deneyimlemeseniz de bu fiyatta en iyisi bu diyebileceginiz varsa da oneri alabilirim yani beni en azindan 3-4 yil gotursun

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
https://www.xmaxoyuncukoltugu.com/ bu markaya bayılıyorum her ürünü on numara ama kesinlikle 2 mekanizmalı al isteğe göre deri veya kumaş alınabilir aradaki fark kumaş 7 8 saate terletir deri 2 3 saate deri gerçek deri değil zaten aslında sıcak ortamda her koltuk terletir bu arada xdrive a çakar döner bir daha çakar xdrive alma bunu al çok güzel kurulumu acayip basit ve üründe senden kaynaklı olmayan bir arıza durumunda bedavaya değiştiriyorlar sadece kargo parası alıyorlar ben bu markaya aşık oldum kesinlikle ama kesinlikle bende bundan bir tane edineceğim ofis koltuğu düşünüyordum taaki bunu görünce vazgeçtim boyun isterse 1.90 olsun genede tam oturuyor kaçak tv bundan almıştı yani adamın boyu 1.90 cuk oturuyor koltuğa tanıtım videosunu ve sayede izle :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

dmsga

80+
x fly vendetta kullanıyorum kırmızı renkte pc me uyuyor baya rahatlığıda gayet iyi 4 yıl önce mağazadan almıştım hala bozulmadı 399 a almıştım şimdi 800 civarı olmuştur ama öneririm

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.xmaxoyuncukoltugu.com/ bu markaya bayılıyorum her ürünü on numara ama kesinlikle 2 mekanizmalı al isteğe göre deri veya kumaş alınabilir aradaki fark kumaş 7 8 saate terletir deri 2 3 saate deri gerçek deri değil zaten aslında sıcak ortamda her koltuk terletir bu arada xdrive a çakar döner bir daha çakar xdrive alma bunu al çok güzel kurulumu acayip basit ve üründe senden kaynaklı olmayan bir arıza durumunda bedavaya değiştiriyorlar sadece kargo parası alıyorlar ben bu markaya aşık oldum kesinlikle ama kesinlikle bende bundan bir tane edineceğim ofis koltuğu düşünüyordum taaki bunu görünce vazgeçtim boyun isterse 1.90 olsun genede tam oturuyor kaçak tv bundan almıştı yani adamın boyu 1.90 cuk oturuyor koltuğa tanıtım videosunu ve sayede izle :)
Hocam ben de gormustum bunu bayagi inceledim sonra tecnopathta birisi inceleme yapmis ve deneyimlerini aktarmis.cok cok iyi oldugunu soylemiyordu ortalama diyordu uzun kullanimda soyulmus mesela dirsek tarafi o yuzden emin olamadim yoksa ben de rio almayi dusunuyordum
x fly vendetta kullanıyorum kırmızı renkte PC me uyuyor baya rahatlığıda gayet iyi 4 yıl önce mağazadan almıştım hala bozulmadı 399 a almıştım şimdi 800 civarı olmuştur ama öneririm
Hocam peki bel destegi nasil iyi mi ?
Ayrica boyum 1.86 bir sorun olur mu?

dmsga

80+
Hocam ben de gormustum bunu bayagi inceledim sonra tecnopathta birisi inceleme yapmis ve deneyimlerini aktarmis.cok cok iyi oldugunu soylemiyordu ortalama diyordu uzun kullanimda soyulmus mesela dirsek tarafi o yuzden emin olamadim yoksa ben de rio almayi dusunuyordum
dostum benim boy 194 kafam biraz yukarıda kalıyor ama sıkıntı çıkarmıyor

Batuhan5356

80+ Silver
Ust sinirim 900.Daha fazla asamayacGim gibi.
Daha once deneyimlemis oldugunuz koltuk varsa bu fiyatta oneri yapabilir misiniz?
Ayrica deneyimlemeseniz de bu fiyatta en iyisi bu diyebileceginiz varsa da oneri alabilirim yani beni en azindan 3-4 yil gotursun

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Asla olmaz dedim ya kaçak tv 1.90 boyu var tam oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly