Wentra 80+ Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 210 29 Eylül 2024 #1 Merhaba 9000 TL bütçem var bana klavye ve mouse ikilisi önerebilirmisinz kablosuz ve bilindik markalardan olursa sevinirim.
Merhaba 9000 TL bütçem var bana klavye ve mouse ikilisi önerebilirmisinz kablosuz ve bilindik markalardan olursa sevinirim.
Byte 80+ Bronze Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 504 Dahası Reaksiyon skoru 294 İsim Burak B 29 Eylül 2024 #2 El tutuş şekliniz nedir? Büyük mouse mu küçük mü istiyorsunuz? Klavye için TKL model mi tercih ediyorsunuz ? Biraz daha detay vermelisiniz.
El tutuş şekliniz nedir? Büyük mouse mu küçük mü istiyorsunuz? Klavye için TKL model mi tercih ediyorsunuz ? Biraz daha detay vermelisiniz.
Wentra 80+ Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 210 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Byte yazmış: El tutuş şekliniz nedir? Büyük mouse mu küçük mü istiyorsunuz? Klavye için TKL model mi tercih ediyorsunuz ? Biraz daha detay vermelisiniz. Devamı için tıklayın... Sağ elimi kullanıyorum klavye tkl ve red switch olursa güzel olur mouse için küçük veya orta boyut olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Eylül 2024 Byte yazmış: El tutuş şekliniz nedir? Büyük mouse mu küçük mü istiyorsunuz? Klavye için TKL model mi tercih ediyorsunuz ? Biraz daha detay vermelisiniz. Devamı için tıklayın... Evet sizi bekliyorum. Son düzenleme: 29 Eylül 2024
Byte yazmış: El tutuş şekliniz nedir? Büyük mouse mu küçük mü istiyorsunuz? Klavye için TKL model mi tercih ediyorsunuz ? Biraz daha detay vermelisiniz. Devamı için tıklayın... Sağ elimi kullanıyorum klavye tkl ve red switch olursa güzel olur mouse için küçük veya orta boyut olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Eylül 2024 Byte yazmış: El tutuş şekliniz nedir? Büyük mouse mu küçük mü istiyorsunuz? Klavye için TKL model mi tercih ediyorsunuz ? Biraz daha detay vermelisiniz. Devamı için tıklayın... Evet sizi bekliyorum.