dizel olması neden şartOtomatik ve Dizel şart
Ford FocusOtomatik ve Dizel şart
Arabadan anlamadığını düşünüyorum bu kişinin. Traktör motorlu bir arabayı neden ister ki bir insan bakım masrafı yüksek sesi kötü yakıt tüketimi artık benzini aştı be doğaya aşırı zararlı. Bilemedim.dizel olması neden şart
Anlamamak biraz ağır olur, türkiyede geçmişden kalan dizelin daha uygun olması ve bunun bize aşılanmış olması dizel alışganlığını getirdiğini düşünüyorum. Şahsen şuanda ikisi de aynı fiyatlarda ilerlerken daha sessiz ve konforlu olan benzin motorlu araçları tercih ederim.Arabadan anlamadığını düşünüyorum bu kişinin. Traktör motorlu bir arabayı neden ister ki bir insan bakım masrafı yüksek sesi kötü yakıt tüketimi artık benzini aştı be doğaya aşırı zararlı. Bilemedim.
Dizel işi yapıyoruz oyüzden dizel lazımArabadan anlamadığını düşünüyorum bu kişinin. Traktör motorlu bir arabayı neden ister ki bir insan bakım masrafı yüksek sesi kötü yakıt tüketimi artık benzini aştı be doğaya aşırı zararlı. Bilemedim.
Şu kadar araç içinden ticari araç mı seçtin ustam?2021 Caddy nasıldır?
Babam için araştırıyorumda Caddy seviyor öncedende kullanmıştıŞu kadar araç içinden ticari araç mı seçtin ustam?