Keremkymtl58
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 41000
Arkadaşlar laptop alacağım uzun süre kullanmak için hem oyun hem ödev vs için güçlü kaliteli bir öneriler sunabilirmisiniz
Ram ilavesi şart https://app.hb.biz/CCmBDzVh7RzZArkadaşlar laptop alacağım uzun süre kullanmak için hem oyun hem ödev vs için güçlü kaliteli bir öneriler sunabilirmisiniz
Kullanıyorum ram eklemedim şu an full ayarlarda gta5 bitirdim bir kere kasmadı donmadı ısınma sorunu var ufaktan 90-95 görüyor full performansta ısınmayan 4060 laptop yok ama yine olsa yine alırdımRam ilavesi şart https://app.hb.biz/CCmBDzVh7RzZ
Asus TUF Gaming FA507NVR-LP004 AMD Ryzen 7 7435HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar![]()
ACER Nitro 5 I7-12650h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Linux 15.6
ACER Nitro 5 I7-12650h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Linux 15.6'' 165hz Siyah Gaming Pc Nh.qm0ey.00b yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
trendyoldaki 8 gb ram 1 tb ssd
hepsiburadadaki 16 gb ram 512 gb ssd
önceliğin ne ise ona göre seçim yapabilirsin
8 gb lık ram olanda diğer slot boş
16 gb ram olanda ise ssd takviyesini 2. slota yapabilirsin ikisinde de 2 tane ssd slotu var
bu bütçede daha iyi si yokmudur acaba ? veya yakında indirim vs olurmu![]()
ACER Nitro 5 I7-12650h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Linux 15.6
ACER Nitro 5 I7-12650h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Linux 15.6'' 165hz Siyah Gaming Pc Nh.qm0ey.00b yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
trendyoldaki 8 gb ram 1 tb ssd
hepsiburadadaki 16 gb ram 512 gb ssd
önceliğin ne ise ona göre seçim yapabilirsin
8 gb lık ram olanda diğer slot boş
16 gb ram olanda ise ssd takviyesini 2. slota yapabilirsin ikisinde de 2 tane ssd slotu var
bu bütçede daha iyisi dedinizbu bütçede daha iyi si yokmudur acaba ? veya yakında indirim vs olurmu
laptop piyasasına hakim değilim.bu bütçede daha iyisi dediniz
sizi memnun etmeyen yönleri nedir
8 gb ram ile performantan düşerek kullanıyorsun büyük ihtimalle, win 11 kullanıyorsan zaten boşta en iyi ihtimalle 4 - 5gb ram tüketiyor, saçma bir yorum olmuş hocam, ram eklemesi yapmanızı tavsiye ederimKullanıyorum ram eklemedim şu an full ayarlarda gta5 bitirdim bir kere kasmadı donmadı ısınma sorunu var ufaktan 90-95 görüyor full performansta ısınmayan 4060 laptop yok ama yine olsa yine alırdım
daha sonradan ekleme yapabileceğin bir model (yanlış bakmadıysam) kasayı kendin açıp ekleme yapabilirsin garanti kapsamı dışında kalmıyor, sadece hangi modelin laptobun ile uyumlu olduğunu kontrol etlaptop piyasasına hakim değilim.
8gb ram ve 512gb ssd arasında seçim yapmak zorunda bırkmaları 40k bandındaki bir cihaz için saçma. (8 gb lık laptop mu kaldı ?)
sonuna kadar haklısınız şu sistemi kullanacaksan zaten tek 8 le kullanılmayacağı bellilaptop piyasasına hakim değilim.
8gb ram ve 512gb ssd arasında seçim yapmak zorunda bırkmaları 40k bandındaki bir cihaz için saçma. (8 gb lık laptop mu kaldı ?)
elbetteki daha sonra ekleme yapıyorsun basit bir iş garanti dışı da kalmıyor da8 gb ram ile performantan düşerek kullanıyorsun büyük ihtimalle, win 11 kullanıyorsan zaten boşta en iyi ihtimalle 4 - 5gb ram tüketiyor, saçma bir yorum olmuş hocam, ram eklemesi yapmanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
daha sonradan ekleme yapabileceğin bir model (yanlış bakmadıysam) kasayı kendin açıp ekleme yapabilirsin garanti kapsamı dışında kalmıyor, sadece hangi modelin laptobun ile uyumlu olduğunu kontrol et
nvidia nın vram dayatmasından sonra bu olayı çok çabuk kabullendim hocam en azından seçeneğimiz varelbetteki daha sonra ekleme yapıyorsun basit bir iş garanti dışı da kalmıyor da
arkadaş siteminde haklı aslında genel olarak
4050- 4060 lı bir sistem yapıyorsun
orda artık 16 gb dan aşağı yakışmayacağı belli
ürün özelinden firmaların bu tarz tercihlerine genel bir sitem gibi aslında
Allahtan 8 gb da bıraktıkları 4050 li 4060 lı cihazlara 2x4 filan takmıyorlar ramlerinvidia nın vram dayatmasından sonra bu olayı çok çabuk kabullendim hocam en azından seçeneğimiz varama söylediğiniz gibi hoş bir durum değil neden bunu kullanıcıya bırakıyorlar, tuf 4050 kullanıyorum 8gb ile kullanmak mümkün değildi uzun vadede iyiki akıl edip 8gb ram almışım, peki almadan bu durumla karşılaşanlar ne yaptı ?
Bu arada 16 sınır, çoğu zaman tamamen kullanıyorum ramleri bf 5 te bu yüzden tam fps alamıyorum (arka planda chorome açık oluyor)Allahtan 8 gb da bıraktıkları 4050 li 4060 lı cihazlara 2x4 filan takmıyorlar ramleri
bu sefer temelli masraf çıkarırlar