Neler Yeni

900TL bütçede mouse önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmetselimgültekin
Bütçe
900
cümleten selamun aleyküm, laptop aldımda mouse almak için arayışa girdim fakat piyasaya hakim değilim rival3 kullanıyordum önceden memnundum o da şuan 900tl civarında alınır mı kendim araştırıp bulduğum Razer deathadder v2 var nasıl mouse alınır mı ? Ya da sizin bu fiyat bandında bu ikisinden iyi önereceğiniz model var mı ? Elim büyük delikli mouse sevmiyorum kablolu olması lazım rgb olmasada olur ama olsa güzel olur bide yan tuşları olması lazım sade şık ergonomik bir mouse arıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer
(Oyundan ziyade cad cam uygulamaları kullanıcam oyunda oynuyorum ama)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmetselimgültekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100-150 tl ekleyip bunu alabilirseniz alın hocam
Bunu 1-2 kere başka öneride görmüştüm görüntüsü bana bir garip geldiği için araştırmamıştım madem önerdiniz bir bakayım sağol önerin için

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hamza Kağan ERATA
cümleten selamun aleyküm, laptop aldımda mouse almak için arayışa girdim fakat piyasaya hakim değilim rival3 kullanıyordum önceden memnundum o da şuan 900tl civarında alınır mı kendim araştırıp bulduğum Razer deathadder v2 var nasıl mouse alınır mı ? Ya da sizin bu fiyat bandında bu ikisinden iyi önereceğiniz model var mı ? Elim büyük delikli mouse sevmiyorum kablolu olması lazım rgb olmasada olur ama olsa güzel olur bide yan tuşları olması lazım sade şık ergonomik bir mouse arıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer
(Oyundan ziyade cad cam uygulamaları kullanıcam oyunda oynuyorum ama)
indirimde şuan alınabilir

Top Bottom