TheDarkSlicer
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
RGB Ledli Hava akışı güzel olan bir kasa arıyorum bütçe max 900 daha artmaz.
Sistem
Rtx 2060
R5 5500
Gigabyte b450m k
Sistem
Rtx 2060
R5 5500
Gigabyte b450m k
Hocam 3 fan yetermi o sistemeBunu al geç.![]()
Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
Sistemine yeterli olur bu kasa. Aslında biraz daha iyi kasalar atacaktım ama bir kuruş bile bütçe çıkamam dediğin için atmadım.Hocam 3 fan yetermi o sisteme
Alttakibi sipariş ettim hocam umarım güzeldir.Yani hocam o fiyatlara kontrolculu bulmak zor ama rainbow fanli su modellere bakabilirsiniz
Gameforce Cold 4 x 120 MM Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Gameforce Cold 4 x 120 MM Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Gametech Fortes 4x120 MM Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Fortes 4x120 MM Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Gametech markasinin velar rgb kasasini kullaniyprum hocam bundan 6 7 ay onxe 900 tl ye almistim rgb kumandali ama malum fiyatlar dolayisiyla rainbow kasalar alinabiliyor bi fiyatlara hayırlı olsunAlttakibi sipariş ettim hocam umarım güzeldir.
Sağolun hocam zaten rgb si var sabit olsada sıkıntı değil içi hava alsın kaliteli olsun yeterGametech markasinin velar rgb kasasini kullaniyprum hocam bundan 6 7 ay onxe 900 TL ye almistim rgb kumandali ama malum fiyatlar dolayisiyla rainbow kasalar alinabiliyor bi fiyatlara hayırlı olsun
Hocam kasa geldikten sonra incelemenizi bu konudan paylaşırsaniz memnun olurum bende merak ediyorumSağolun hocam zaten rgb si var sabit olsada sıkıntı değil içi hava alsın kaliteli olsun yeter
Tamamdır hocam kargo aşamasında şuanHocam kasa geldikten sonra incelemenizi bu konudan paylaşırsaniz memnun olurum bende merak ediyorum