Her tuş farklı renk olabiliyormu? Yoksa 4 bölgeli falanmi acaba?Buna bir göz at. Akşam saat 20.00'de süper tık hızında kuponlar olacak ordan 600 üstü 75 TL indirim olanı seçip kullan 875'e alırsın.
7 bölgeli olması lazım hocam bu paraya bence alınmaz eğer tam boy arıyorsanız gamepower calypsı alın pişman etmezHer tuş farklı renk olabiliyormu? Yoksa 4 bölgeli falanmi acaba?
Anladım. Okadar para vermişken hepsi değişsin istiyorum. Varmı böyle bir klavye. Mekanik olması şart değil.7 bölgeli olması lazım hocam bu paraya bence alınmaz eğer tam boy arıyorsanız gamepower calypsı alın pişman etmez
Berbat bir klavye.Buna bir göz at. Akşam saat 20.00'de süper tık hızında kuponlar olacak ordan 600 üstü 75 TL indirim olanı seçip kullan 875'e alırsın.
mekanik olmayanlar hepsi değişmez hocam tavsiye dediğim gibi tam boy klavyede gamepower calypso olurAnladım. Okadar para vermişken hepsi değişsin istiyorum. Varmı böyle bir klavye. Mekanik olması şart değil.
7 yazmıştım 5 bölge aydınlatma varmış bu paraya berbat
900tl bütçem var. Rgb her tuşu farklı renk olan klavyelerden arıyorum. Fiyat esneyebilir Ama fazla değil. Bu fiyat bandında hangi klavyeyi onerirsiniz? (Gaming klavye)