Neler Yeni

900TL YE KADAR RGB KLAVYE ÖNERİSİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,109
İsim
Murat Orhan
Telefondan bakıyorum. Belki ondan gozukmuyordur.
Olabilir ama PCde gözüküyor yani

Hayır. Tek kullandığım forum burası. Aslında pek forumlarda takılan biri değilimdir
Anladım ya ppye kadar aynı gibi gördüm de o sandım.

Ne alaka? Neden istediler saydım. Bunda düşecek bir şey yok. Alakaya maydanoz.
Çok komik adamsın. Profilindeki adam gibi kafayı çalıştırsan keşke biraz da aklına araştırmak gelse. Fanboyluğa lüzum yok.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
Ne alaka? Neden istediler saydım. Bunda düşecek bir şey yok. Alakaya maydanoz.
Klavye özelliği gereği zaten numerik tuşları yok, el kadar klavye olması zaten dolaylı yoldan numerik ve f tuşları olmadığı için adı üstünde mini klavye. Bunlar bir neden sayılamaz. Markanın bilinmez olması kalite anlamında hiçbir şeyi değiştirmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,109
İsim
Murat Orhan
Klavye özelliği gereği zaten numerik tuşları yok, el kadar klavye olması zaten dolaylı yoldan numerik ve f tuşları olmadığı için adı üstünde mini klavye. Bunlar bir neden sayılamaz. Markanın bilinmez olması kalite anlamında hiçbir şeyi değiştirmez.
Abi bilinmez demiş ben buna kafayı yiyorum.Bu klavye bilinmeyen bir marka değil ki :D Baya FP ve customization anlamında ödül almış bir klavye bu :D

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
C Ş
Ekstra kupon sadece yeni hesaplar için var onla tam 1000 TL civarlarına düşer muhtemelen. Kargo sigortası çok pahalı değil o kalsın vergi falan ödemiyorsun zaten.

Royal kludge'i bilmiyorsan biraz internette gezinmeni tavsiye ederim. En iyi klavye üreticilerindendir TTC/RK switch ile TRdeki asus ve logitech klavyelerin Cherry klonu switchlerinden kat kat kalitelidir. Bilmediğin konuda yorum yapma canım benim. Numerik tuş takımı istiyorsa Akko öneririm ki tuş takımına gerek yok arkadaş bu şekilde alabiliyor. El kadar klavye ve numerik tuş takımı olmamasının neresi kötü %68 bir klavye bu bilginin dışında kaldığından bilmemen normal.
Tabi canım en iyidir kesin. Hangi siteye girdiysem en iyiler ya Corsair ya Logitech ya Razer ya Asus çıkıyor. Nerede senin royal 😂
Belli canım en iyi hatta en iyilerin de en iyisi.
Screenshot_20230516-194051~2.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,109
İsim
Murat Orhan
Tabi canım en iyidir kesin. Hangi siteye girdiysem en iyiler ya Corsair ya Logitech ya Razer ya Asus çıkıyor. Nerede senin royal 😂
Alıntıyı görüntüle
SİTEDEN BAKMIŞ ASPDFGLŞDSÖHGŞLKFDSLŞGKFDŞLSAGHKFPLSDŞKGH OLUM SEN NASIL Bİ DEĞİŞİKSİN PSOKMNGKFÖSDŞLGKFLŞDSAG

OLUM ATTIĞIN LİSTEDE ORNATA V3 MEMBRAN VAR AESÖDFMDÖALSŞGDKFDLAŞİSGDKFLDŞSAİFDLSŞİAKG

Şu video sana yeterli olacaktır. Saçma sapan sitelerden bakacağına adam gibi git araştır. Hiçbir terimden haberin yok gelmiş burada saçma sapan klavyeler önerip haklı çıkmaya çalışıyorsun bide.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Şu listedekilerin yarısı Cherry switch klonu diğer yarısı membran WĞEASDPHGKFLŞDSAİLG

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
C Ş
SİTEDEN BAKMIŞ ASPDFGLŞDSÖHGŞLKFDSLŞGKFDŞLSAGHKFPLSDŞKGH OLUM SEN NASIL Bİ DEĞİŞİKSİN PSOKMNGKFÖSDŞLGKFLŞDSAG

OLUM ATTIĞIN LİSTEDE ORNATA V3 MEMBRAN VAR AESÖDFMDÖALSŞGDKFDLAŞİSGDKFLDŞSAİFDLSŞİAKG

Şu video sana yeterli olacaktır. Saçma sapan sitelerden bakacağına adam gibi git araştır. Hiçbir terimden haberin yok gelmiş burada saçma sapan klavyeler önerip haklı çıkmaya çalışıyorsun bide.

Şu listedekilerin yarısı Cherry switch klonu diğer yarısı membran WĞEASDPHGKFLŞDSAİLG

Nereden bakacaktım? Kütüphaneye gidip kitap mı araştıracaktım? Hey Allah'ım ya. Kafaya bak. Ayrıca tek siteden bakmadım. Bir sürü siteden baktım ama senin royal ortadan kaybolmuş, pufffff.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,109
İsim
Murat Orhan
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Nereden bakacaktım? Kütüphaneye gidip kitap mı araştıracaktım? Hey Allah'ım ya. Kafaya bak. Ayrıca tek siteden bakmadım. Bir sürü siteden baktım ama senin royal ortadan kaybolmuş, pufffff.
Sen ağır değişik bir kardeşimizsin. Çok yorma kafanı hiç bir halt bildiğin yok çünkü.Birdaha dışkı gibi klavyeler önerme. :) :D

Elle tutulur adam gibi hiçbir kanıt bile sunamıyorsun hala kendi kendini avutmaya çalışıyorsun. Attığın klavye mekanik bile değil olsa da kalitesi berbat bir klavye olurdu emin ol. 4 bin liralık logitech bile Cherry muadili switch kullanıyor hala artistlik yapıyorsun.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
C Ş
Sen ağır değişik bir kardeşimizsin. Çok yorma kafanı hiç bir halt bildiğin yok çünkü.Birdaha dışkı gibi klavyeler önerme. :) :D

Elle tutulur adam gibi hiçbir kanıt bile sunamıyorsun hala kendi kendini avutmaya çalışıyorsun. Attığın klavye mekanik bile değil olsa da kalitesi berbat bir klavye olurdu emin ol. 4 bin liralık logitech bile Cherry muadili switch kullanıyor hala artistlik yapıyorsun.
Hadi canım, hadi. Sağdan sağdan. 😄 royalmiş. Gördük royali.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,109
İsim
Murat Orhan
Uygunsuz davranış
Hadi canım, hadi. Sağdan sağdan. 😄 royalmiş. Gördük royali.
Olum hiç bir halt bilmiyorsun la. Attığın klavye hakkında 3 tane teknik detay sayamazsın artist. Anca laf kalabalığı yaparsın burda. Canımı sıkma uza şurdan milletin aklını bulandırma. Attığı klavyenin rgb tuş ataması olup olmadığını bilmiyor hala üste çıkmaya çalışıyor birde. Utan la kendinden.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
C Ş
Uygunsuz davranış
Olum hiç bir halt bilmiyorsun la. Attığın klavye hakkında 3 tane teknik detay sayamazsın artist. Anca laf kalabalığı yaparsın burda. Canımı sıkma uza şurdan milletin aklını bulandırma. Attığı klavyenin rgb tuş ataması olup olmadığını bilmiyor hala üste çıkmaya çalışıyor birde. Utan la kendinden.
Sana noluyor ki? Forum senin mi? Eben bilmiyor saydıklarını. Canını sıkma sen 😄.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,109
İsim
Murat Orhan
Uygunsuz davranış
Sana noluyor ki? Forum senin mi? Eben bilmiyor saydıklarını. Canını sıkma sen 😄.
Kıyamam sana çok mu üzüldün sen? Ağlamana gerek yok böyle konuları okudukca bilgilenirsin sıkıntı yok. Allahın marka fanboyu seni. Asıl sana ne oluyor la? Berbat berbat ekipman önerip üstüne üste çıkmaya çalışıyorsun? Değişik adam.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,650
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom