Neler Yeni

900TL YE KADAR RGB KLAVYE ÖNERİSİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,107
İsim
Murat Orhan
Kargo sigortası kalacak değilmi? Diğeri pahalı onu kaldiracam. Ekstra kupon fln yokmu? Daha önce kullanmadım banggood
Ekstra kupon sadece yeni hesaplar için var onla tam 1000 tl civarlarına düşer muhtemelen. Kargo sigortası çok pahalı değil o kalsın vergi falan ödemiyorsun zaten.

Sen kendine ağla. El kadar klavye, numerik tuş takımı yok, markası nedir ne değildir bilinmez. 3 etti. Daha istersen sayarım.
Royal kludge'i bilmiyorsan biraz internette gezinmeni tavsiye ederim. En iyi klavye üreticilerindendir TTC/RK switch ile TRdeki asus ve logitech klavyelerin Cherry klonu switchlerinden kat kat kalitelidir. Bilmediğin konuda yorum yapma canım benim. Numerik tuş takımı istiyorsa Akko öneririm ki tuş takımına gerek yok arkadaş bu şekilde alabiliyor. El kadar klavye ve numerik tuş takımı olmamasının neresi kötü %68 bir klavye bu bilginin dışında kaldığından bilmemen normal.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
El kadar klavye, numerik tuş takımı yok, markası nedir ne değildir bilinmez.
Ben tartışmadan bağımsızım ama bu nedenleri sayarak kendini daha çok düşürdün. Pardon neden dedim benim hatam..

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,107
İsim
Murat Orhan
Knk senin tavsiyelerine bakıyorum hep nerede bilinmeyen marka var onu öneriyorsun
Adam gibi araştırırsan o markaların TRdeki Asus logitech modellerinden kat kat iyi olduğunu görürsün. Asus ve logitech 1500 2000 tl bandındaki klavyelerde bile Cherry muadili yay sesli basmama sorunlu berbat klavyeler satıyor. Akko,Epomaker,Royal kludge,Gamakay bu markalar dünya çapında kendini kanıtlamış ve harika custom klavyeler üreten markalardır. En basitinden 1000 liralık klavyelerinin kasa kalitesi üst düzey,Her tuşa özel RGB atama desteği var(Müzik modu bile var açılan müziğe göre ışık artıp azalıyor.) 5.0 bluetooth ve usb type c bağlantısı var. Hot swappable olduğu 1 2 yıl sonra atıyorum bir tane switchin bozuldu yanına gelen yedek switchlerden değiştirebiliyorsun. Ya da canın başka marka veya başka renk bir switche geçmek istedi sadece switchi alıp değiştirebiliyorsun. Logitech g213(eğer mekanik olsaydı lol) en ufak switch bozulmasında ya lehimle yeni switch lehimlemen gerekir(uzun bir işlem herkes yapmıyor ayrıca pahalı.) ya da çöpe atarsın.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
Adam gibi araştırırsan o markaların TRdeki Asus logitech modellerinden kat kat iyi olduğunu görürsün. Asus ve logitech 1500 2000 TL bandındaki klavyelerde bile Cherry muadili yay sesli basmama sorunlu berbat klavyeler satıyor. Akko,Epomaker,Royal kludge,Gamakay bu markalar dünya çapında kendini kanıtlamış ve harika custom klavyeler üreten markalardır. En basitinden 1000 liralık klavyelerinin kasa kalitesi üst düzey,Her tuşa özel RGB atama desteği var(Müzik modu bile var açılan müziğe göre ışık artıp azalıyor.) 5.0 bluetooth ve usb type c bağlantısı var. Hot swappable olduğu 1 2 yıl sonra atıyorum bir tane switchin bozuldu yanına gelen yedek switchlerden değiştirebiliyorsun. Ya da canın başka marka veya başka renk bir switche geçmek istedi sadece switchi alıp değiştirebiliyorsun. Logitech g213(eğer mekanik olsaydı lol) en ufak switch bozulmasında ya lehimle yeni switch lehimlemen gerekir(uzun bir işlem herkes yapmıyor ayrıca pahalı.) ya da çöpe atarsın.
Hocam sayenizde Cooler Master ck721 aldığıma pişman olmama ramak kaldı :d

eyupe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyüp Ensar Candaroglu
Bana 1 hafta 10 gün içinde sorunsuz şekilde geldi. Banggood kargolarını aras getirdiği için pttden daha hızlı ve daha güvenli geliyor. Ürünü sepete ekleyin. Tarife sigortasını kaldırıp Turkey direct kargoyu seç alırken. Ayrıca beleş ürünleri seçmek için sepette bi yer çıkıyor zaten. Birsürü şey var seçebileceğin.
beleş ürün olayı nasıl oluyor anlatabilir misin birde galiba klavyeyi alcagım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,107
İsim
Murat Orhan
Hot swap ne oluyor? 4 tane set olarak mı? Yoksa 4 adetmi
Hot swap kısaca klavyedeki istediğin switchi çıkarıp yerine başka switch takabiliyorsun lehim veya başka bir işlem olmadan. Atıyorum 2 3 yıl kullandın ya da üstüne içecek döktün bir tane switchin bozuldu diyelim. Onu çıkarıp yedek switchlerden birini takarak devam edebiliyorsun sanki hiç bozulmamış gibi. Ayrıca doubleshot keycapler ile geliyor. Buyur bak benim RK61'imi nasıl customlamışım;

Bu normal hali RK Brown marka switchler ile geliyor. Ben customlamak istediğim için bunları söktüm.
cf6da95a-b40f-415a-ad92-51127b710249.jpg

Bu switchlerin sökülmüş hali. Bir tane aparatla çekiyorsun o switchi yerinden çıkarıyorsun.
f0588b33-38ea-4311-b62d-a6a3d8e72982.jpg

Bu da switchini holy panda ile değiştirdikten sonraki hali. Ben ağır switch kullanmak istiyordum 67g switch taktım.
0a6a1393-1d18-40d9-9f7e-8175ca7c6b11.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sayenizde Cooler Master ck721 aldığıma pişman olmama ramak kaldı :d
Kasa olarak epomaker th66ya benziyor la.
61RvGAloJeL.jpg

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
Kasa olarak epomaker th66ya benziyor la.
61RvGAloJeL.jpg
Neredeyse aynılar. Hatta bu daha iyiymiş. Bendekinin bataryası 900mah bu 2200. Bir de tabi hot swappable. Klavyeyi almadan önce haberim olsaydı bu tarz klavyelerden, bunlara yönelirdim direk.

FETTAHD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Fettah Demirel
Hot swap kısaca klavyedeki istediğin switchi çıkarıp yerine başka switch takabiliyorsun lehim veya başka bir işlem olmadan. Atıyorum 2 3 yıl kullandın ya da üstüne içecek döktün bir tane switchin bozuldu diyelim. Onu çıkarıp yedek switchlerden birini takarak devam edebiliyorsun sanki hiç bozulmamış gibi. Ayrıca doubleshot keycapler ile geliyor. Buyur bak benim RK61'imi nasıl customlamışım;

Bu normal hali RK Brown marka switchler ile geliyor. Ben customlamak istediğim için bunları söktüm.
Alıntıyı görüntüle

Bu switchlerin sökülmüş hali. Bir tane aparatla çekiyorsun o switchi yerinden çıkarıyorsun.
Alıntıyı görüntüle

Bu da switchini holy panda ile değiştirdikten sonraki hali. Ben ağır switch kullanmak istiyordum 67g switch taktım.Alıntıyı görüntüle

Kasa olarak epomaker th66ya benziyor la.Alıntıyı görüntüle
Anladım. Belesi bulamadım ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,107
İsim
Murat Orhan
beleş ürün olayı nasıl oluyor anlatabilir misin birde galiba klavyeyi alcagım
Banggoodda belli bir fiyatta ürün alırken yanına beleş ürün seçiyorsun. Mesela:

Free gift | Buraya tıkla! Sizin için 3000den fazlka ücretsiz hediye kısmına tıklıyorsun.
bandicam 2023-05-16 19-30-19-880.jpg

Burada zibilyon tane bedava ürün var klavyenin yanında alabileceğin. Mesela:
bandicam 2023-05-16 19-30-32-793.jpg
bandicam 2023-05-16 19-30-47-498.jpg
bandicam 2023-05-16 19-30-51-743.jpg
bandicam 2023-05-16 19-31-38-930.jpg

Anladım. Belesi bulamadım ama.
Bu şekilde bak attım

Neredeyse aynılar. Hatta bu daha iyiymiş. Bendekinin bataryası 900mah bu 2200. Bir de tabi hot swappable. Klavyeyi almadan önce haberim olsaydı bu tarz klavyelerden, bunlara yönelirdim direk.
Satma vakti gelince satarsın alırız sana da güzel bir şey sorun değil. Sen diğer forumda ki Marceline ile aynısın değil mi?

FETTAHD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed Fettah Demirel
Banggoodda belli bir fiyatta ürün alırken yanına beleş ürün seçiyorsun. Mesela:

Free gift | Buraya tıkla! Sizin için 3000den fazlka ücretsiz hediye kısmına tıklıyorsun.
Alıntıyı görüntüle

Burada zibilyon tane bedava ürün var klavyenin yanında alabileceğin. Mesela:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu şekilde bak attım

Satma vakti gelince satarsın alırız sana da güzel bir şey sorun değil. Sen diğer forumda ki Marceline ile aynısın değil mi?
Telefondan bakıyorum. Belki ondan gozukmuyordur.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Fatih Ayhan
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri