Çözüldü✓ 9060 xt ekran kartı alınır mı

hocam teknoloji ile yükseltilen fps i ben desteklemiyorum ms i çok arttırıyor gerek yok ms yükseldikten sonra fps i arttırmaya bazen mouse hareketleri bile bazen geçikmeli geliyor
Ama gelecek bu hocam bunu kabul etmemiz lazım mesela amd ekran kartlarında fsr sız wukong oynamyı deneyin yada indiana jones artık devir degişti mesela nvdia reflex teknolojisini çok ilerletti mesela reflex 2 getiriyor gecikmeyi dahada düşürmek için devir artık teknoloji ve bu tarz yapay zeka ai fps yükseltme devri amd bile 7000 serisini öldürüp doannımsal fsr ye geçti biliyorsunuz.

7900XT den 9070XT ye bile geçmem
O zaman devam edeyim hocam 7900XT ekran kartımdan teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu söyle düşünün elinizdeki ekran kartı 2020 model bmw ama siz onu satıp 2025 model fiat egea binmek istiyorum diyorsun yani 2020 model bmw satıp gene aynı ayarda 2025 model bmw ye veya daha üstüne geçmeniz gerek
2022 model hocam 7900xt çokta yaşlandırmayın üzülür bak :D gerçekten güzel özetlemişsin eline sağlık.

Ama gelecek bu hocam bunu kabul etmemiz lazım mesela amd ekran kartlarında fsr sız wukong oynamyı deneyin yada indiana jones artık devir degişti mesela nvdia reflex teknolojisini çok ilerletti mesela reflex 2 getiriyor gecikmeyi dahada düşürmek için devir artık teknoloji ve bu tarz yapay zeka ai fsp yükseltme devri amd bile 7000 serisini öldürüp doannımsal fsr ye geçti biliyorsunuz.
evet o kısmı doğru tabii ki 3nanometre 1.5 nanometre gibi çiplere bırakmak istememiş olabilirler illa ki belli bir seviyeden sonra yapılacak ama erken teknolojilerinin kusurlarını görüyoruz şuan en azından nanometre ile yapılacak kas gücü yükseltmeleri dışında teknolojinin bu kadar öne atılmasından rahatsızım 5 nanometrede sıkıştıkları için bu kadar teknoloji ile uğraştıklarını biliyorum ama birazda amd sevdamızdan olabilir 😁

O zaman devam edeyim hocam 7900XT ekran kartımdan teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2022 model hocam 7900xt çokta yaşlandırmayın üzülür bak :D gerçekten güzel özetlemişsin eline sağlık.
aslında örnek verdim ama 2022 nin üzerinden de hocam 3 yıl geçmiş artık

aslında örnek verdim ama 2022 nin üzerinden de hocam 3 yıl geçmiş artık
3 yıl çok değil hocam 7900xt şuan her ekran kartından çok daha güçlü örnek olarak yeni teknoloji diye çıkmış olan rx 9070xt aynı performansı bile veriyor bazı oyunlarda diğer oyunlarda 9070xt %15 diye fps fazla veriyor ama konumuz bunu tartışacak değiliz o yüzden ekran kartımda kalıcam gibi

Geri