9060XT 16GB 1080P Monitör Önerisi

Renk gamutu ve kontrast olarak fiyatına göre berbat bir monitör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Jill Valentine Gülme emojisi atmak yerine konuş. 24G42E %96 DCI-P3 çıkarken, G244F E2 %75 civarı. 24G42E 1500:1 kontrast çıkarken, G244F 800:1 kontrast çıkıyor. Dağlar kadar fark var.
Hocam asansör mekanizmalı var mı bildiğin

Renk gamutu ve kontrast olarak fiyatına göre berbat bir monitör.

@Jill Valentine Gülme emojisi atmak yerine konuş. 24G42E %96 DCI-P3 çıkarken, G244F E2 %75 civarı. 24G42E 1500:1 kontrast çıkarken, G244F 800:1 kontrast çıkıyor. Dağlar kadar fark var.
Ve şu monitör nasıl sence beyaz olması hoşuma gitti ve direkt gidip mağazadan alabilirim

Hocam asansör mekanizmalı var mı bildiğin

Ve şu monitör nasıl sence beyaz olması hoşuma gitti ve direkt gidip mağazadan alabilirim

Fiyatına göre iyi değil.

Fakat kart 2K kartı değil neden 2K alsın ki ? 1080P'de uzun süre rahatça oynayacak.Full HD'den devam et dostum bence.
Nasıl 2k değil şuan yeterli olur çoğu oyunu oynar.

Fakat kart 2K kartı değil neden 2K alsın ki ? 1080P'de uzun süre rahatça oynayacak.Full HD'den devam et dostum bence.
Hocam güzel bi monitör önerir misin alalım 1080p de teknosa varan gibi yerde olsa daha güzel olur hemen almam adına

Nasıl 2k değil şuan yeterli olur çoğu oyunu oynar.
"şuan" ibaresi burada benim eleştirdiğim nokta zaten. Bazı şeyleri tabii ki oynatacaktır ama üründen 100% performans isteniyorsa Full HD'dir. Neden kendini 2K'da zorlasın.

Hocam güzel bi monitör önerir misin alalım 1080p de teknosa varan gibi yerde olsa daha güzel olur hemen almam adına
Maalesef dostum pek bilgim yok bilenler illa ki yardımcı olacaktır.

Geri