22 bine 5060 ti alabilirsiniz indirm kovalarsanız o daha iyi olurİyi günler 22 bine 16 gb 9060xt 16 gb var gibi duruyor mantıklı olarak, sıfırdan kasa topluyorum 22 bini geçemiyorum sizin öneriniz varmı yardımcı olurmusunuz
Ya da 2. El olarak sarı sitede rx 9070 25 civarında bulunabiliyor o nada bakabilirsinizİyi günler 22 bine 16 gb 9060xt 16 gb var gibi duruyor mantıklı olarak, sıfırdan kasa topluyorum 22 bini geçemiyorum sizin öneriniz varmı yardımcı olurmusunuz
Amazonda 3bin lira daha aşağı 9 taksitli kart mevcut. 22bin liraya nereden alacaksınız. Pahalı bence.İyi günler 22 bine 16 gb 9060xt 16 gb var gibi duruyor mantıklı olarak, sıfırdan kasa topluyorum 22 bini geçemiyorum sizin öneriniz varmı yardımcı olurmusunuz
İkinci el içime sinmiyor hiç o yüzden sıfır almak istiyorum22 bine 5060 ti alabilirsiniz indirm kovalarsanız o daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da 2. El olarak sarı sitede rx 9070 25 civarında bulunabiliyor o nada bakabilirsiniz
20 bine var hepsiburada da max limiti sölyedim ben sadeceAmazonda 3bin lira daha aşağı 9 taksitli kart mevcut. 22bin liraya nereden alacaksınız. Pahalı bence.
3 fanlı gigabayt düşünüyodum hpcamSAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
19 bine 9 taksit var biraz bütçe rahatlığı sağlar size
Kötü o bu daha iyi fan sayısına bakma3 fanlı gigabayt düşünüyodum hpcam