Yardım 9060XT mi 5060 ti mı

9060XT kullanıyorum şu an memnunum, driverları aşırı iyi olmuş eziyet çekiyormuşum resmen ya önceden. Sıcaklık değerleride baya hoşuma gitti. kasa içi sirkülasyonum iyi değil şu an ona rağmen 62 63 derece tam yükte.

Devre kartına baktım. Ne güç girişi etrafında ne de soket bölümünde yok. Bu tembellik yüzünden kaç tane elimden işlemcisi yanmış kart geçti marka fark etmeksizin.
Bu Nvidia'nın partnerlerine sunduğu kendi PCB'si. Yani Nvidia'nın önerdiği PCB.

9060XT kullanıyorum şu an memnunum, driverları aşırı iyi olmuş eziyet çekiyormuşum resmen ya önceden. Sıcaklık değerleride baya hoşuma gitti. kasa içi sirkülasyonum iyi değil şu an ona rağmen 62 63 derece tam yükte.
Kanka fg açınca akılıckta sorun varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben tlou 1 de rx 6800 ile açıyordum fg fps artıyordu ama akıcılık bozuluyordu ve sende hangi model var

Kanka fg açınca akılıckta sorun varmı

Ben tlou 1 de rx 6800 ile açıyordum fg fps artıyordu ama akıcılık bozuluyordu ve sende hangi model var
Fg hiç denemedim, steam hesabımı kaybettikten sonra çok fazla oyunum yok şu an ama gamepass te fg destekleyen bildiğin oyun varsa indirip deneyebilirim senin için. Sapphire pure var bende Rx 9060xt.

Ya hocam mesela ben 7500f ile 9060 kartlı tüm hazır sistemi 32 k ya aldm indirimdeydi 40 k dan aşağı yok şuan

Fg hiç denemedim, steam hesabımı kaybettikten sonra çok fazla oyunum yok şu an ama gamepass te fg destekleyen bildiğin oyun varsa indirip deneyebilirim senin için. Sapphire pure var bende Rx 9060xt.
Denersen güzel olur teşekkürler

Ve sıcaklıkların nasıl pure de

5060 ti 16gb en ucuz olanı alın bencede 9060xt çok kötü kart olmuş fiyatına gore nvidia'ya özeniyor bunlarda 16 8 gb yapmasalardı 12 gb yapsalardı fiyatıda 16k 15k TL yapsalardı bişe olurdu sanki millet alırdı ne guzel kullanırdıı

5060 ti 16gb en ucuz olanı alın bencede 9060xt çok kötü kart olmuş fiyatına gore nvidia'ya özeniyor bunlarda 16 8 gb yapmasalardı 12 gb yapsalardı fiyatıda 16k 15k TL yapsalardı bişe olurdu sanki millet alırdı ne guzel kullanırdıı
Ordan burdan görüp aynı şeyleri konuşmayın.

Denersen güzel olur teşekkürler

Ve sıcaklıkların nasıl pure de
Denemek için oyun ismi verirseniz güzel olur,

Onun dışında şu ana kadar şöyle sicakliklar:
Masaüstü: 42-44 derece (canlı duvar kağıdı)
Oyunlar:
Clair obscur expedition 33: 62 derece maksimum 63 gördüm

Wuthering Waves: maks 57 derece ki çok ısındığını görmedim genelde 55 60w çekiyor bu oyunda

Oynadığım "Paper Lily" gibi indie oyunlarda zaten ısınmıyor pek maks 55 derece olmuştur.

Bu oyunlar yaz ayındaki sıcaklıklar ve dışarısı 35 38 derece iken oynuyordum, tahminen odam 32 33 derece vardır en az çünkü vantilatör olsa bile bazen durulmuyor :D

Baska oyun testi istersen bakabilirim XBOX gamepass te var ise veya fiyati 1, 2 dolar falan ise, minecraft sıcaklıklarına yarın bakacağım launcher hata verdi hep bugün.

Denemek için oyun ismi verirseniz güzel olur,

Onun dışında şu ana kadar şöyle sicakliklar:
Masaüstü: 42-44 derece (canlı duvar kağıdı)
Oyunlar:
Clair obscur expedition 33: 62 derece maksimum 63 gördüm

Wuthering Waves: maks 57 derece ki çok ısındığını görmedim genelde 55 60w çekiyor bu oyunda

Oynadığım "Paper Lily" gibi indie oyunlarda zaten ısınmıyor pek maks 55 derece olmuştur.

Bu oyunlar yaz ayındaki sıcaklıklar ve dışarısı 35 38 derece iken oynuyordum, tahminen odam 32 33 derece vardır en az çünkü vantilatör olsa bile bazen durulmuyor :D

Baska oyun testi istersen bakabilirim XBOX gamepass te var ise, minecraft sıcaklıklarına yarın bakacağım launcher hata verdi hep bugün.
mc nin launcher çok sorunlu, iki haftada bir sorun veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri