Yardım 9060XT mi 5060 ti mı

yahu güzel kardeşim ben ne dedim zaten ne demişim ilk yorumumda
5060 daha iyi bir kart demiişşim tamam burası tartışmanın diğer tarafı

lakin şunu demişim
5060ti daha iyi bir kart ama daha pahalı bir kart yani sen fiyat farkı veriyorsun
9060xt ona göre biraz daha düşük bir kart ama daha ucuza alıyorsun

kim neyi seçerse bir şey kaybetmiş olmaz bütçesine göre

bunun nesi yanlış

teknik meseleleri ayrı tartışalım ok

şu yorumu yaptığımı söylememe rağmen daha hala nvdia fanboyu diyor adamlar
Konun başında böyle yazmamışsın kardeşim okuyarak yazdım herşeyi teknik taraf tartışılır diyorsun az önce adama küfür ediyordun

Tamam bana neden 9060xtnin 5060ti dan düşük olduğnu açıklar mısın

Konun başında böyle yazmamışsın kardeşim okuyarak yazdım herşeyi teknik taraf tartışılır diyorsun az önce adama küfür ediyordun

1752276958622.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben sana fanboy göstereyim
9060xt 16 gb parasından daha pahalıya 5060 görse (5060 ti değil 5060 ) yine onu öneren ve önerecek olan biri bu avel
9070xt 25k ya düşse belki alınabilir ama 5060 ti 22k ya varken ben nvdia alırım diyecek bir avel bu

fanboy arıyorsanız burda işte
1752277063010.webp

yahu güzel kardeşim ben ne dedim zaten ne demişim ilk yorumumda
5060 daha iyi bir kart demiişşim tamam burası tartışmanın diğer tarafı

lakin şunu demişim
5060ti daha iyi bir kart ama daha pahalı bir kart yani sen fiyat farkı veriyorsun
9060xt ona göre biraz daha düşük bir kart ama daha ucuza alıyorsun

kim neyi seçerse bir şey kaybetmiş olmaz bütçesine göre

bunun nesi yanlış

teknik meseleleri ayrı tartışalım ok

şu yorumu yaptığımı söylememe rağmen daha hala nvdia fanboyu diyor adamlar

ya sen kimsin ben seni ciddiye alıyor muyum ki
senin veya senin görüşünde başkalarının ciddiye alıp almayacağının önemi olsun

senin gibi sövüp meselesini de bir geç

şu ortama girdim gireli ilk kez artık çıldırttığınız için küfrediyorum

daha önce teknik konularda hiç mi tartışmadık biri ile tartıştık

avel avel hala daha fanboysun diyorsunuz
yorumumu oku diyorum
nvida fanboysun diyor

yahu yorumumu oku ben 9060 xt ye gömmedim diyorum
nvdia fanboyusun

yrk yrk konuşursan karşılığını alırsın
bunu da raporlayın
1 uyarı aldık
bundan da atılalım mühim değil

siz adamsınız yaaa ahalkın timsali sizsiniz ya
raporlayın efendi çocukar sizi
İster ciddi al ister alma burda hepimiz eşitiz sen ya da ben kimseden üstün değiliz insanlar yardım da bulunmayacaksan konuları doldurma böyle boş mesajlarınla ve ben sana açık açık fanboy demedim tandımadığım için fanboysun herhalde dedim çünkü bir kere daha böyle uzun uzun gereksiz şeyler yazdığını görmüştüm ondan öyle dedim hani birde demişsin ya karşılığnı alırsın diye küfür ederek ya da hakaret ederek kimseye karşılığnı veremezsin anca kendin kudurursun böyle

İster ciddi al ister alma burda hepimiz eşitiz sen ya da ben kimseden üstün değiliz insanlar yardım da bulunmayacaksan konuları doldurma böyle boş mesajlarınla ve ben sana açık açık fanboy demedim tandımadığım için fanboysun herhalde dedim çünkü bir kere daha böyle uzun uzun gereksiz şeyler yazdığını görmüştüm ondan öyle dedim hani birde demişsin ya karşılığnı alırsın diye küfür ederek ya da hakaret ederek kimseye karşılığnı veremezsin anca kendin kudurursun böyle
herkes hakettiği değeri alır

elbetteki insanlar hakkında yanlış izlenime de sahip olabilir ve yanlış kanıda da bulunabiliriz

sana yazana kadar aynı cümleyi iki kez
ve fanboy olmadığımı anlatmaya yönelik daha fazla yorum yapmışken olayı hala fanboyluğa getirirsen
orda ne gerekityorsa cevabını alırsınız

utanmazın biri
sen eğitilmezsin diyorsa
orda da ne gibi cevap vermemi bekliyorsun

Evet dediğim yer burası 5060ti ile 9060xt kas olarak eşit objektif ol ama burda neden düşük performans alırdın onu anlat

ben sana fanboy göstereyim
9060xt 16 gb parasından daha pahalıya 5060 görse (5060 ti değil 5060 ) yine onu öneren ve önerecek olan biri bu avel
9070xt 25k ya düşse belki alınabilir ama 5060 ti 22k ya varken ben nvdia alırım diyecek bir avel bu

fanboy arıyorsanız burda işte
Alıntıyı görüntüle
Bak ben bu arkadaşın yorumlarını görsemde aynısı buna yazardım senin gördüğüm için sana yazdım

Evet dediğim yer burası 5060ti ile 9060xt kas olarak eşit objektif ol ama burda neden düşük performans alırdın onu anlat
bizim konumuzun şu an bu olmadğını biliyorsun değil mi
5060 ti genel performans değerlendirmesinde daha iyi bir karttır

konumuz şu an kartların performaansı olmaktan çıkıp

hakareti sonuna kadar hakeden ahlkszların hareketine bakmadan sen kimseye hakaret edemezsin mevzusu oldu
sonuna kadar ediyorum

herkes hakettiği değeri alır

elbetteki insanlar hakkında yanlış izlenime de sahip olabilir ve yanlış kanıda da bulunabiliriz

sana yazana kadar aynı cümleyi iki kez
ve fanboy olmadığımı anlatmaya yönelik daha fazla yorum yapmışken olayı hala fanboyluğa getirirsen
orda ne gerekityorsa cevabını alırsınız

utanmazın biri
sen eğitilmezsin diyorsa
orda da ne gibi cevap vermemi bekliyorsun
Orda adama teknik servis yat aşşa dersen adam tabi öyle der hani marka model önemli diye geçiniyoruz ya adam onun biraz daha derine inerek anlatmış ve haklı da bende amd fanboyu değilim amd yi severim de sevmem de ama böyle inno3d gibi markalar abdullah abi sayesinde böyle gündemdeler

bizim konumuzun şu an bu olmadğını biliyorsun değil mi
5060 ti genel performans değerlendirmesinde daha iyi bir karttır

konumuz şu an kartların performaansı olmaktan çıkıp

hakareti sonuna kadar hakeden ahlkszların hareketine bakmadan sen kimseye hakaret edemezsin mevzusu oldu
sonuna kadar ediyorum
Tamam geri o konuya dönelim genel performans konusuna

İki kartta saf güçte eşit kartlar genel performans dediğin ne oluyor ikiside aynı kart eşitler

Orda adama teknik servis yat aşşa dersen adam tabi öyle der hani marka model önemli diye geçiniyoruz ya adam onun biraz daha derine inerek anlatmış ve haklı da bende amd fanboyu değilim amd yi severim de sevmem de ama böyle inno3d gibi markalar abdullah abi sayesinde böyle gündemdeler

Tamam geri o konuya dönelim genel performans konusuna

İki kartta saf güçte eşit kartlar genel performans dediğin ne oluyor ikiside aynı kart eşitler
abim yatın yerinize sizin akıl oyunlarınız bana sökmez
bak ben diğerleri gibi davranmadım anlat bi bilelim açıklalım tartışalım edası ile algı oluşturmaya çalışmanı ama asıl derdini çok iyi biliyorum

yatın uyuyun hadi canım benim

abim yatın yerinize sizin akıl oyunlarınız bana sökmez
bak ben diğerleri gibi davranmadım anlat bi bilelim açıklalım tartışalım edası ile algı oluşturmaya çalışmanı ama asıl derdini çok iyi biliyorum

yatın uyuyun hadi canım benim
Daha ukala ukala konuşuyor cidden sen bende de küçük olabilirsin buranın amacını daha anlayamamışsın bende uğraşmayacağım seninle

Kat be kat iyi dostum bilgin varsa buyur karşılaştır. Mosfetlerinden tut kontrolcüsüne kadar taş gibi kart. Öğrenmek isteyene ben kaynakta veririm ama insanlara Inno3D falan tavsiye etmeyin. 3-5 fazla verin daha sağlam kartlar tercih edin. Bak diyorum ki işlemciyi kurtaracak 30 sentlik bir sigorta var ya. Ani voltaj akımında kendini yakar ve kart elektrik almaz. Inno3d bunu koymaya bile üşenmiş. Yani kaliteli bir PSU almadın ve akım ani geldi. 22K çöp oldu gitti. RMA o kartı kabul etmez PSU fault der geçer.

Sigorta koymadığı bilgisi nereden?

Sigorta koymadığı bilgisi nereden?
Devre kartına baktım. Ne güç girişi etrafında ne de soket bölümünde yok. Bu tembellik yüzünden kaç tane elimden işlemcisi yanmış kart geçti marka fark etmeksizin.

Ekler

• 16183337-f1f9c0aa26a98c14329475b.webp
    16183337-f1f9c0aa26a98c14329475b.webp
    206.2 KB · Hit: 12
Sanırım bana demiyosun bana yanıt atınca benım için öyle konustun sandım kb. O elemana gelince evet çok rahatladım, adama yanlış anlamışım diyorum bana gelip yok bilgiyi öyle verme şöyle verme. Kronik ismi sanırım fiziksel özelliklerinden geliyor

Geri