Yardım 9060XT mi 5060 ti mı

iki kart için birbirinizi küçük düşürmeyin bence

Kat be kat iyi dostum bilgin varsa buyur karşılaştır. Mosfetlerinden tut kontrolcüsüne kadar taş gibi kart. Öğrenmek isteyene ben kaynakta veririm ama insanlara Inno3D falan tavsiye etmeyin. 3-5 fazla verin daha sağlam kartlar tercih edin. Bak diyorum ki işlemciyi kurtaracak 30 sentlik bir sigorta var ya. Ani voltaj akımında kendini yakar ve kart elektrik almaz. Inno3d bunu koymaya bile üşenmiş. Yani kaliteli bir PSU almadın ve akım ani geldi. 22K çöp oldu gitti. RMA o kartı kabul etmez PSU fault der geçer.

sen ne güzel konuşuyon öyle teknik terimleri ana dili ile konuşunca

teknik servis yat hadi yat
sen beni g.t eemezsin yat

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
iki kart için birbirinizi küçük düşürmeyin bence
iki kart için değil
daha önce söylediğimi tekrarlıyorum
daha önce yaptığım şey de

şu konuda sen haksızsın desin kesin kanıt ok özür de dilerim diledim de zamanında

şu iki kartı incelerken desin ki

yaa evet fark o kadar yok ama
insan da şunu inceleyince illaki nvdia kanadına yönelecekse biraz daha iyi modeline bakası geliyor
evet fiyat farkı artıyor ama ben terciih etmem bu kartı

doğru yorummudur kendine göre doğrudur karşı çıkılmaz

teknik açıklamalar ürün seiminde destekleyicimidir
sonuna kadar

da burada amacını çok iyi biliyorum ben o teknik servisin

yemezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sen eğitilmezsin ve bu sana son mesajım. Bundan sonra benim için yoksun. BYE 😘
sen bir kere haddini bileceksin
tamammı senin ilkinide sonunuda skrm
sen kimsin lan bana eğitilmezsin diyecek
ahlaksz

Her konu açıp soran bilmiyor olmuyor nvidia fanısın herhalde biraz ben böyle konularda sanki amd boş beleş bir mal sunmuş gibi yorumlar yapmışsın
alayınızın fanlığını da sikyim nvdia nızı da sikyim beyninizi de sikyim
ulan at yarraaa kaç tane yorum yaptım burda
gözü kör kaç tane nvdia fanboyuna kaç kere cevap verdim

ben gidin koşa koşa 5060 ti mı alın diyorum

3 kuruşluk beyninle yrktan krkten cevap verme bana

iki kart için değil
daha önce söylediğimi tekrarlıyorum
daha önce yaptığım şey de

şu konuda sen haksızsın desin kesin kanıt ok özür de dilerim diledim de zamanında

şu iki kartı incelerken desin ki

yaa evet fark o kadar yok ama
insan da şunu inceleyince illaki nvdia kanadına yönelecekse biraz daha iyi modeline bakası geliyor
evet fiyat farkı artıyor ama ben terciih etmem bu kartı

doğru yorummudur kendine göre doğrudur karşı çıkılmaz

teknik açıklamalar ürün seiminde destekleyicimidir
sonuna kadar

da burada amacını çok iyi biliyorum ben o teknik servisin

yemezler

sen bir kere haddini bileceksin
tamammı senin ilkinide sonunuda skrm
sen kimsin lan bana eğitilmezsin diyecek
ahlaksz

alayınızın fanlığını da sikyim nvdia nızı da sikyim beyninizi de sikyim
ulan at yarraaa kaç tane yorum yaptım burda
gözü kör kaç tane nvdia fanboyuna kaç kere cevap verdim

ben gidin koşa koşa 5060 ti mı alın diyorum

3 kuruşluk beyninle yrktan krkten cevap verme bana
Sana çok yazıl dostum büyük ihtimalle benden büyüksün forumdan ban yiyince beni unutma lütfen gidin koşa koşa 5060ti alın demesende amd ile rekabeti yok sayıyorsun buda bir nevi fanboyluk kaç tane yorum yaptığın beni ilgilendirmez boş konuşmuşsun sürekli bende gidin koşa koşa 9060xt alın demiyorum aynı konudan bende açtım bende daha karar vermedim birsürü şey sayabilirim sana rekabetin olduğnu gösteren ama boşver gidiceksin nasıl olsa

Raporlayın dostlarım

Sana çok yazıl dostum büyük ihtimalle benden büyüksün forumdan ban yiyince beni unutma lütfen gidin koşa koşa 5060ti alın demesende amd ile rekabeti yok sayıyorsun buda bir nevi fanboyluk kaç tane yorum yaptığın beni ilgilendirmez boş konuşmuşsun sürekli bende gidin koşa koşa 9060xt alın demiyorum aynı konudan bende açtım bende daha karar vermedim birsürü şey sayabilirim sana rekabetin olduğnu gösteren ama boşver gidiceksin nasıl olsa

Raporlayın dostlarım
raporlamadan önce bir ekre daha fanboyluğunuzu skym
fana fan boy diyeceklerin ta gtne koyayım

bu da bir nevi fanboylukmuş
ulan geri zakalı

yukarda dedim ki

5060 ti performans farkı var ama fiyat farkı var yani fark alıyorsan maddi fark veriyorsun
9060xt de daha cazip fiyattan alınaiblir

bu yüzden kim neyi seçerse hata yapmış olmaz dedim
bu mu fanboyluk
sktrgit yat şimdi raporlayacaklarmışta ban yedireceklermişte
yedirin **
bir skmden anlamayan defalarca ben şunu tepeye çıkarmadım diğerine çamur atmadım dediğim halde daha fanboy diyor

Raporlayın dostlarım
daha şu muhabbetten kısa süre önce 9060xt sistem tavsiye etmişim
5060 ti lı sistem yokmuydu da bunu önerdim

kaç tane 5070 li pahalı sistem atanlara kaç tane fiyat performans 9070xt önerdim

sen neyin fanboyluğundan bahsediyorsun
1752276061394.webp

nitro+ 9060xt almak istioyrdum fakat 5060 ti ile aynı fiyatta olduğunu gördüm ve çok arada kaldım
Kasıma kadar fiyat belli olmaz ama senin elindeki para da artar aynısını bende düşünüyorum hangisi alsam diye ama karar veremiyorum en başından aklıma takilan marka model ben herhalde pulse alırım ama asus prime da alma ihtimalim var

İkinci olarak kartlar bence aynı saf güçte 16gb olan modeller için konuşuyorum
Birtek yazılımda farkları var amd de fsr 4 native olarak açılırsa fps artışı değilde sadece görüntü düzeltimi oluyor qualiti performans ya da dengeli açınca fps de değişim oluyor ve fark ettiğim başka bir şey nvidia da mfg 4x açınca ve amd de fg var düz olarak onu açınca fpsler yine birbirine çok yakın geliyor

Üçünc olarak driver desteği
9070xt spiderman ve cs de aldığı fpsler sorunlu olduğu kesind ve düzeltme yapacakları belliydi tabi sorunlu olup olmadığı 5070ti ile alınan fpsleri kıyaslayarak anlışılıyordu ama 9060xt ve 5060ti arasında fps farkı az yan 9060xt ye 9070xtdeki gibi bir performans artışı yapıcaklarını sanmıyorum ama belki bir ihtimal gelebilir ve amd redstone diye bir şey de çıkıarıcakmış normalde verdikleri tarih bu zamanlar ama büyük ihtimalle seneye çıkacak her zamanki gibi tarih kayıyor

ulan geri zakalı

yukarda dedim ki

5060 ti performans farkı var ama fiyat farkı var yani fark alıyorsan maddi fark veriyorsun

bu mu fanboyluk
yedirin **
bir skmden anlamayan defalarca ben şunu tepeye çıkarmadım diğerine çamur atmadım dediğim halde daha fanboy diyor

kaç tane 5070 li pahalı sistem atanlara kaç tane fiyat performans 9070xt önerdim

sen neyin fanboyluğundan bahsediyorsunAlıntıyı görüntüle
Ya sen ilk önce şu konuşma tarzını düzelt ukala insan gibi konuş eleştiri alınca zoruna gitmemeli yazdığın şeyi de okumuyorum objektif yorumlamayı öğrenmelisin

Kasıma kadar fiyat belli olmaz ama senin elindeki para da artar aynısını bende düşünüyorum hangisi alsam diye ama karar veremiyorum en başından aklıma takilan marka model ben herhalde pulse alırım ama asus prime da alma ihtimalim var

Birtek yazılımda farkları var amd de fsr 4 native olarak açılırsa fps artışı değilde sadece görüntü düzeltimi oluyor qualiti performans ya da dengeli açınca fps de değişim oluyor ve fark ettiğim başka bir şey nvidia da mfg 4x açınca ve amd de fg var düz olarak onu açınca fpsler yine birbirine çok yakın geliyor

9070xt spiderman ve cs de aldığı fpsler sorunlu olduğu kesind ve düzeltme yapacakları belliydi tabi sorunlu olup olmadığı 5070ti ile alınan fpsleri kıyaslayarak anlışılıyordu ama 9060xt ve 5060ti arasında fps farkı az yan 9060xt ye 9070xtdeki gibi bir performans artışı yapıcaklarını sanmıyorum ama belki bir ihtimal gelebilir ve amd redstone diye bir şey de çıkıarıcakmış normalde verdikleri tarih bu zamanlar ama büyük ihtimalle seneye çıkacak her zamanki gibi tarih kayıyor

Ya sen ilk önce şu konuşma tarzını düzelt ukala insan gibi konuş eleştiri alınca zoruna gitmemeli yazdığın şeyi de okumuyorum objektif yorumlamayı öğrenmelisin
Çok teşekkürler

Emin ol senin "anlıyorum" diye geçindiğin konuda daha çok bilgi sahibiyimdir sadece fpslere bakarak konuşan birisin

ben herkese hakettiği gibi davranıyorum tamam mı yatın yerinize gidin rapor basın attırın gruptan
skrm sizin kartınızı da fanboyluğunuzuda ** avelleri
şu gruba girdiğim günden bu yana en nefret ettiğim şey fanboyluk

Defalarda 9060xt almayın demiyorum diye beilirttim
9060xt ye göre 5060 ti mükemmel bir seçim de demiyorum

lafı gtnüzden anlıyorsunuz
şimdi bana çamur atıyorsunuz
sktrn gidin

ulan geri zakalı

yukarda dedim ki

bu mu fanboyluk
yedirin **

sen neyin fanboyluğundan bahsediyorsunAlıntıyı görüntüle
Bu herkese Nvidia fanboyu diyenlerin çoğu da en ağırından AMD fanboyu zaten, ama şu kartlar için bu kadar uzatmaya gerek yok isteyen istediğini alsın, ben olsam 5060Ti alırım bir başkası 9060XT istiyorsa onu alsın serbest piyasa.

ben herkese hakettiği gibi davranıyorum tamam mı yatın yerinize gidin rapor basın attırın gruptan
skrm sizin kartınızı da fanboyluğunuzuda ** avelleri
şu gruba girdiğim günden bu yana en nefret ettiğim şey fanboyluk

Defalarda 9060xt almayın demiyorum diye beilirttim
9060xt ye göre 5060 ti mükemmel bir seçim de demiyorum

lafı gtnüzden anlıyorsunuz
şimdi bana çamur atıyorsunuz
sktrn gidin
Üslübün düzeltmediğin sürece seni kimse ciddiye almaz herkese açık forumdasın insan gibi konuşmayıda biliceksin bende böyle konuşmayı bilirim ama insanlar biribirine yardım etmek için foruma geliyor senin gibi sövüp sayanlarda birazdan banlanır forumda tıpış tıpış gider bizde rahatlarız

Bu herkese Nvidia fanboyu diyenlerin çoğu da en ağırından AMD fanboyu zaten, ama şu kartlar için bu kadar uzatmaya gerek yok isteyen istediğini alsın, ben olsam 5060Ti alırım bir başkası 9060XT istiyorsa onu alsın serbest piyasa…
yahu güzel kardeşim ben ne dedim zaten ne demişim ilk yorumumda
5060 daha iyi bir kart demiişşim tamam burası tartışmanın diğer tarafı

lakin şunu demişim
5060ti daha iyi bir kart ama daha pahalı bir kart yani sen fiyat farkı veriyorsun
9060xt ona göre biraz daha düşük bir kart ama daha ucuza alıyorsun

kim neyi seçerse bir şey kaybetmiş olmaz bütçesine göre

bunun nesi yanlış

teknik meseleleri ayrı tartışalım ok

şu yorumu yaptığımı söylememe rağmen daha hala nvdia fanboyu diyor adamlar

Üslübün düzeltmediğin sürece seni kimse ciddiye almaz herkese açık forumdasın insan gibi konuşmayıda biliceksin bende böyle konuşmayı bilirim ama insanlar biribirine yardım etmek için foruma geliyor senin gibi sövüp sayanlarda birazdan banlanır forumda tıpış tıpış gider bizde rahatlarız
ya sen kimsin ben seni ciddiye alıyor muyum ki
senin veya senin görüşünde başkalarının ciddiye alıp almayacağının önemi olsun

senin gibi sövüp meselesini de bir geç

şu ortama girdim gireli ilk kez artık çıldırttığınız için küfrediyorum

daha önce teknik konularda hiç mi tartışmadık biri ile tartıştık

avel avel hala daha fanboysun diyorsunuz
yorumumu oku diyorum
nvida fanboysun diyor

yahu yorumumu oku ben 9060 xt ye gömmedim diyorum
nvdia fanboyusun

yrk yrk konuşursan karşılığını alırsın
bunu da raporlayın