sen ne güzel konuşuyon öyle teknik terimleri ana dili ile konuşuncaKat be kat iyi dostum bilgin varsa buyur karşılaştır. Mosfetlerinden tut kontrolcüsüne kadar taş gibi kart. Öğrenmek isteyene ben kaynakta veririm ama insanlara Inno3D falan tavsiye etmeyin. 3-5 fazla verin daha sağlam kartlar tercih edin. Bak diyorum ki işlemciyi kurtaracak 30 sentlik bir sigorta var ya. Ani voltaj akımında kendini yakar ve kart elektrik almaz. Inno3d bunu koymaya bile üşenmiş. Yani kaliteli bir PSU almadın ve akım ani geldi. 22K çöp oldu gitti. RMA o kartı kabul etmez PSU fault der geçer.
![]()
Sapphire Radeon RX 9060 XT Pulse OC 16 GB Review - An Excellent Choice
The Sapphire Radeon RX 9060 XT 16 GB sells close to MSRP, yet it features a factory overclock and higher power limit. In our testing, its cooler remained whisper-quiet even at full load. Interestingly, this model uses Samsung memory, whereas all other cards we've tested so far use Hynix.www.techpowerup.com
Dostum sen eğitilmezsin ve bu sana son mesajım. Bundan sonra benim için yoksun. BYEsen ne güzel konuşuyon öyle teknik terimleri ana dili ile konuşunca
teknik servis yat hadi yat
sen beni g.t eemezsin yat
iki kart için değiliki kart için birbirinizi küçük düşürmeyin bence
sen bir kere haddini bileceksinDostum sen eğitilmezsin ve bu sana son mesajım. Bundan sonra benim için yoksun. BYE![]()
alayınızın fanlığını da sikyim nvdia nızı da sikyim beyninizi de sikyimHer konu açıp soran bilmiyor olmuyor nvidia fanısın herhalde biraz ben böyle konularda sanki amd boş beleş bir mal sunmuş gibi yorumlar yapmışsın
Sana çok yazıl dostum büyük ihtimalle benden büyüksün forumdan ban yiyince beni unutma lütfen gidin koşa koşa 5060ti alın demesende amd ile rekabeti yok sayıyorsun buda bir nevi fanboyluk kaç tane yorum yaptığın beni ilgilendirmez boş konuşmuşsun sürekli bende gidin koşa koşa 9060xt alın demiyorum aynı konudan bende açtım bende daha karar vermedim birsürü şey sayabilirim sana rekabetin olduğnu gösteren ama boşver gidiceksin nasıl olsaiki kart için değil
daha önce söylediğimi tekrarlıyorum
daha önce yaptığım şey de
şu konuda sen haksızsın desin kesin kanıt ok özür de dilerim diledim de zamanında
şu iki kartı incelerken desin ki
yaa evet fark o kadar yok ama
insan da şunu inceleyince illaki nvdia kanadına yönelecekse biraz daha iyi modeline bakası geliyor
evet fiyat farkı artıyor ama ben terciih etmem bu kartı
doğru yorummudur kendine göre doğrudur karşı çıkılmaz
teknik açıklamalar ürün seiminde destekleyicimidir
sonuna kadar
da burada amacını çok iyi biliyorum ben o teknik servisin
yemezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen bir kere haddini bileceksin
tamammı senin ilkinide sonunuda skrm
sen kimsin lan bana eğitilmezsin diyecek
ahlaksz
alayınızın fanlığını da sikyim nvdia nızı da sikyim beyninizi de sikyim
ulan at yarraaa kaç tane yorum yaptım burda
gözü kör kaç tane nvdia fanboyuna kaç kere cevap verdim
ben gidin koşa koşa 5060 ti mı alın diyorum
3 kuruşluk beyninle yrktan krkten cevap verme bana
raporlamadan önce bir ekre daha fanboyluğunuzu skymSana çok yazıl dostum büyük ihtimalle benden büyüksün forumdan ban yiyince beni unutma lütfen gidin koşa koşa 5060ti alın demesende amd ile rekabeti yok sayıyorsun buda bir nevi fanboyluk kaç tane yorum yaptığın beni ilgilendirmez boş konuşmuşsun sürekli bende gidin koşa koşa 9060xt alın demiyorum aynı konudan bende açtım bende daha karar vermedim birsürü şey sayabilirim sana rekabetin olduğnu gösteren ama boşver gidiceksin nasıl olsa
Raporlayın dostlarım
daha şu muhabbetten kısa süre önce 9060xt sistem tavsiye etmişimSana çok yazıl dostum büyük ihtimalle benden büyüksün forumdan ban yiyince beni unutma lütfen gidin koşa koşa 5060ti alın demesende amd ile rekabeti yok sayıyorsun buda bir nevi fanboyluk kaç tane yorum yaptığın beni ilgilendirmez boş konuşmuşsun sürekli bende gidin koşa koşa 9060xt alın demiyorum aynı konudan bende açtım bende daha karar vermedim birsürü şey sayabilirim sana rekabetin olduğnu gösteren ama boşver gidiceksin nasıl olsa
Raporlayın dostlarım
Kasıma kadar fiyat belli olmaz ama senin elindeki para da artar aynısını bende düşünüyorum hangisi alsam diye ama karar veremiyorum en başından aklıma takilan marka model ben herhalde pulse alırım ama asus prime da alma ihtimalim varnitro+ 9060xt almak istioyrdum fakat 5060 ti ile aynı fiyatta olduğunu gördüm ve çok arada kaldım
Ya sen ilk önce şu konuşma tarzını düzelt ukala insan gibi konuş eleştiri alınca zoruna gitmemeli yazdığın şeyi de okumuyorum objektif yorumlamayı öğrenmelisinraporlamadan önce bir ekre daha fanboyluğunuzu skym
fana fan boy diyeceklerin ta gtne koyayım
bu da bir nevi fanboylukmuş
ulan geri zakalı
yukarda dedim ki
5060 ti performans farkı var ama fiyat farkı var yani fark alıyorsan maddi fark veriyorsun
9060xt de daha cazip fiyattan alınaiblir
bu yüzden kim neyi seçerse hata yapmış olmaz dedim
bu mu fanboyluk
sktrgit yat şimdi raporlayacaklarmışta ban yedireceklermişte
yedirin **
bir skmden anlamayan defalarca ben şunu tepeye çıkarmadım diğerine çamur atmadım dediğim halde daha fanboy diyor
daha şu muhabbetten kısa süre önce 9060xt sistem tavsiye etmişim
5060 ti lı sistem yokmuydu da bunu önerdim
kaç tane 5070 li pahalı sistem atanlara kaç tane fiyat performans 9070xt önerdim
sen neyin fanboyluğundan bahsediyorsunAlıntıyı görüntüle
Çok teşekkürlerKasıma kadar fiyat belli olmaz ama senin elindeki para da artar aynısını bende düşünüyorum hangisi alsam diye ama karar veremiyorum en başından aklıma takilan marka model ben herhalde pulse alırım ama asus prime da alma ihtimalim var
İkinci olarak kartlar bence aynı saf güçte 16gb olan modeller için konuşuyorum
Birtek yazılımda farkları var amd de fsr 4 native olarak açılırsa fps artışı değilde sadece görüntü düzeltimi oluyor qualiti performans ya da dengeli açınca fps de değişim oluyor ve fark ettiğim başka bir şey nvidia da mfg 4x açınca ve amd de fg var düz olarak onu açınca fpsler yine birbirine çok yakın geliyor
Üçünc olarak driver desteği
9070xt spiderman ve cs de aldığı fpsler sorunlu olduğu kesind ve düzeltme yapacakları belliydi tabi sorunlu olup olmadığı 5070ti ile alınan fpsleri kıyaslayarak anlışılıyordu ama 9060xt ve 5060ti arasında fps farkı az yan 9060xt ye 9070xtdeki gibi bir performans artışı yapıcaklarını sanmıyorum ama belki bir ihtimal gelebilir ve amd redstone diye bir şey de çıkıarıcakmış normalde verdikleri tarih bu zamanlar ama büyük ihtimalle seneye çıkacak her zamanki gibi tarih kayıyor
Ya sen ilk önce şu konuşma tarzını düzelt ukala insan gibi konuş eleştiri alınca zoruna gitmemeli yazdığın şeyi de okumuyorum objektif yorumlamayı öğrenmelisin
ben herkese hakettiği gibi davranıyorum tamam mı yatın yerinize gidin rapor basın attırın gruptanKasıma kadar fiyat belli olmaz ama senin elindeki para da artar aynısını bende düşünüyorum hangisi alsam diye ama karar veremiyorum en başından aklıma takilan marka model ben herhalde pulse alırım ama asus prime da alma ihtimalim var
İkinci olarak kartlar bence aynı saf güçte 16gb olan modeller için konuşuyorum
Birtek yazılımda farkları var amd de fsr 4 native olarak açılırsa fps artışı değilde sadece görüntü düzeltimi oluyor qualiti performans ya da dengeli açınca fps de değişim oluyor ve fark ettiğim başka bir şey nvidia da mfg 4x açınca ve amd de fg var düz olarak onu açınca fpsler yine birbirine çok yakın geliyor
Üçünc olarak driver desteği
9070xt spiderman ve cs de aldığı fpsler sorunlu olduğu kesind ve düzeltme yapacakları belliydi tabi sorunlu olup olmadığı 5070ti ile alınan fpsleri kıyaslayarak anlışılıyordu ama 9060xt ve 5060ti arasında fps farkı az yan 9060xt ye 9070xtdeki gibi bir performans artışı yapıcaklarını sanmıyorum ama belki bir ihtimal gelebilir ve amd redstone diye bir şey de çıkıarıcakmış normalde verdikleri tarih bu zamanlar ama büyük ihtimalle seneye çıkacak her zamanki gibi tarih kayıyor
Ya sen ilk önce şu konuşma tarzını düzelt ukala insan gibi konuş eleştiri alınca zoruna gitmemeli yazdığın şeyi de okumuyorum objektif yorumlamayı öğrenmelisin
Bu herkese Nvidia fanboyu diyenlerin çoğu da en ağırından AMD fanboyu zaten, ama şu kartlar için bu kadar uzatmaya gerek yok isteyen istediğini alsın, ben olsam 5060Ti alırım bir başkası 9060XT istiyorsa onu alsın serbest piyasa.raporlamadan önce bir ekre daha fanboyluğunuzu skym
fana fan boy diyeceklerin ta gtne koyayım
bu da bir nevi fanboylukmuş
ulan geri zakalı
yukarda dedim ki
5060 ti performans farkı var ama fiyat farkı var yani fark alıyorsan maddi fark veriyorsun
9060xt de daha cazip fiyattan alınaiblir
bu yüzden kim neyi seçerse hata yapmış olmaz dedim
bu mu fanboyluk
sktrgit yat şimdi raporlayacaklarmışta ban yedireceklermişte
yedirin **
bir skmden anlamayan defalarca ben şunu tepeye çıkarmadım diğerine çamur atmadım dediğim halde daha fanboy diyor
daha şu muhabbetten kısa süre önce 9060xt sistem tavsiye etmişim
5060 ti lı sistem yokmuydu da bunu önerdim
kaç tane 5070 li pahalı sistem atanlara kaç tane fiyat performans 9070xt önerdim
sen neyin fanboyluğundan bahsediyorsunAlıntıyı görüntüle
Üslübün düzeltmediğin sürece seni kimse ciddiye almaz herkese açık forumdasın insan gibi konuşmayıda biliceksin bende böyle konuşmayı bilirim ama insanlar biribirine yardım etmek için foruma geliyor senin gibi sövüp sayanlarda birazdan banlanır forumda tıpış tıpış gider bizde rahatlarızben herkese hakettiği gibi davranıyorum tamam mı yatın yerinize gidin rapor basın attırın gruptan
skrm sizin kartınızı da fanboyluğunuzuda ** avelleri
şu gruba girdiğim günden bu yana en nefret ettiğim şey fanboyluk
Defalarda 9060xt almayın demiyorum diye beilirttim
9060xt ye göre 5060 ti mükemmel bir seçim de demiyorum
lafı gtnüzden anlıyorsunuz
şimdi bana çamur atıyorsunuz
sktrn gidin
yahu güzel kardeşim ben ne dedim zaten ne demişim ilk yorumumdaBu herkese Nvidia fanboyu diyenlerin çoğu da en ağırından AMD fanboyu zaten, ama şu kartlar için bu kadar uzatmaya gerek yok isteyen istediğini alsın, ben olsam 5060Ti alırım bir başkası 9060XT istiyorsa onu alsın serbest piyasa…
ya sen kimsin ben seni ciddiye alıyor muyum kiÜslübün düzeltmediğin sürece seni kimse ciddiye almaz herkese açık forumdasın insan gibi konuşmayıda biliceksin bende böyle konuşmayı bilirim ama insanlar biribirine yardım etmek için foruma geliyor senin gibi sövüp sayanlarda birazdan banlanır forumda tıpış tıpış gider bizde rahatlarız