Yardım 9060XT mi 5060 ti mı

Tahmin ettiğim kart geldi "Inno3d" Anlamadığınız nokta ne için neyden vazgeçtiğiniz. Yani 4K fazla verip üretim kalitesi berbat bir ürün alacaksınız. Kullanılan kalitesiz mosfetler ve kontrolcüler sizce 4k fazla parayı mı hak ediyor? Peki 1-2 yıl sonra rattling yapacak fanlar? PCB üzerine 0.30 dolarlık sigorta koymaya üşenen inno3d ani bir voltaj akımında işlemci kızardıktan sonra RMA kabul edecek mi? Palitte problem yok ama oradaki fiyat farkı da 5400 lira. Yani ortalamada aynı FPS'yi alacak bir karta 5400 lira vermek sizin için okeyse okeydir. Ama neyi neyle kıyasladığınıza dikkat edin. İyi forumlar.

16183337-f1f9c0aa26a98c14329475b.webp

Uygunsuz davranış
Tahmin ettiğim kart geldi "Inno3d" Anlamadığınız nokta ne için neyden vazgeçtiğiniz. Yani 4K fazla verip üretim kalitesi berbat bir ürün alacaksınız. Kullanılan kalitesiz mosfetler ve kontrolcüler sizce 4k fazla parayı mı hak ediyor? Peki 1-2 yıl sonra rattling yapacak fanlar? PCB üzerine 0.30 dolarlık sigorta koymaya üşenen inno3d ani bir voltaj akımında işlemci kızardıktan sonra RMA kabul edecek mi? Palitte problem yok ama orada ki fiyat farkı da 5400 lira. Yani ortalamada aynı FPS'yi alacak bir karta 5400 lira vermek sizin için okeyse okeydir. Ama neyi neyle kıyasladığınıza dikkat edin. İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
tamam hocam tamam sensin ok eyvallah
tahmin ettiğim kart geldi
geç bu ayakları gtn bşn oynamasın şimdi

bu kartlardan 100 lerce satıldıı mı satıldı
kronik bir problem ile karşılaşıldı mı
karşılaşılmadı
peki biz her önerimizde bu ürünü öneriyor muyuz zaten önermiyoruz

biz şu an neyi karşılaştırıyoruz
en uygun fiyatlı 9060xt ile en uygun fiyatlı 5060 ti ı
peki şu an kronik bir problemi var mı 5060 ti bu modeinin yok

geçeceksin şu teknik servis ayaklarını

şu an tek terdin seni g.t ettim algısı oluşturmaya çalışmak yemezler

git teknik servis videoları çek sen

tamam hocam tamam sensin ok eyvallah
tahmin ettiğim kart geldi
geç bu ayakları gtn bşn oynamasın şimdi

bu kartlardan 100 lerce satıldıı mı satıldı
kronik bir problem ile karşılaşıldı mı
karşılaşılmadı
peki biz her önerimizde bu ürünü öneriyor muyuz zaten önermiyoruz

biz şu an neyi karşılaştırıyoruz
en uygun fiyatlı 9060xt ile en uygun fiyatlı 5060 ti ı
peki şu an kronik bir problemi var mı 5060 ti bu modeinin yok

geçeceksin şu teknik servis ayaklarını

git teknik servis videoları çek sen
adam 1-2 yıl sonra diyor dostum 5060ti çıkalı 1 yıl bile olmadı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitro+ 9060xt almak istioyrdum fakat 5060 ti ile aynı fiyatta olduğunu gördüm ve çok arada kaldım
17klık ekran kartının nitro plusı için 3k çok bence düzünü al geç veya geçen pckolik kampanyasıyla 16700e gelmişti asus 9060xt o tarz bir şey kovala

Dostum senin yaşın kadar benim eskittiğim sistem var. İncelediklerimi saymıyorum bile. Sence ben bu meslekteki uzmanlığımı seninle ağız dalaşına girmek için mi geliştirdim. Bence sesini kes, bu konudan bir ders çıkar. Hadi sana iyi forumlar.

17klık ekran kartının nitro plusı için 3k çok bence düzünü al geç veya geçen pckolik kampanyasıyla 16700e gelmişti asus 9060xt o tarz bir şey kovala
teşekkürler zaten alırsam taaaa kasım indirimlerinde alırım diye düşünüyorum aklımda birşeyler oluşsun diye demiştim

2 sene sonra değil 3 sene sonra dediklerinin yapacağının garantisi var mı
tekrar söylüyorum ben bu kartı gözünüz kapalı alın demiyorum

en ucuz 9060 xt ile en ucuz 5060 ti arasındaki fiyat farkını söyledi
bende o kadar yok dedim
at dedi örnek attık

Dostum senin yaşın kadar benim eskittiğim sistem var. İncelediklerimi saymıyorum bile. Sence ben bu meslekteki uzmanlığımı seninle ağız dalaşına girmek için mi geliştirdim. Bence sesini kes, bu konudan bir ders çıkar. Hadi sana iyi forumlar.
sen bi haddini bil ukalalık yapma ne bilgin ne tecrüben umrumda değil
senin derdin başka şu an burda
yat yerine

teşekkürler zaten alırsam taaaa kasım indirimlerinde alırım diye düşünüyorum aklımda birşeyler oluşsun diye demiştim
aynen ya kasıma kadar 16 17 arasına bulursan alınır bence fazlasını vermek mantıklı gelmiyo fiyatına göre güzel kart pckolik kampanyasında aldım ben de

Tahmin ettiğim kart geldi "Inno3d" Anlamadığınız nokta ne için neyden vazgeçtiğiniz. Yani 4K fazla verip üretim kalitesi berbat bir ürün alacaksınız. Kullanılan kalitesiz mosfetler ve kontrolcüler sizce 4k fazla parayı mı hak ediyor? Peki 1-2 yıl sonra rattling yapacak fanlar? PCB üzerine 0.30 dolarlık sigorta koymaya üşenen inno3d ani bir voltaj akımında işlemci kızardıktan sonra RMA kabul edecek mi? Palitte problem yok ama oradaki fiyat farkı da 5400 lira. Yani ortalamada aynı FPS'yi alacak bir karta 5400 lira vermek sizin için okeyse okeydir. Ama neyi neyle kıyasladığınıza dikkat edin. İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
Ne yani Sapphire pulse çok mu kaliteli? Nitrodan bahsediyorsak o zaman arada fiyat farkı yok, yok Pulse den bahsediyorsak o zaman da arada kalite farkı yok. Sanki iki anlamda da AMD üstün gibi anlatmaya çalışmışsın.

2 sene sonra değil 3 sene sonra dediklerinin yapacağının garantisi var mı
tekrar söylüyorum ben bu kartı gözünüz kapalı alın demiyorum

en ucuz 9060 xt ile en ucuz 5060 ti arasındaki fiyat farkını söyledi
bende o kadar yok dedim
at dedi örnek attık

sen bi haddini bil ukalalık yapma ne bilgin ne tecrüben umrumda değil
senin derdin başka şu an burda
yat yerine
o da diyorki en ucuz 9060xtnin parça kalitesinde 5060ti satın almak istersek fiyatları arasında çok fiyat farkı var yani kavga etmenize gerek yok dövüşmeyn guzum

Ne yani Sapphire pulse çok mu kaliteli? Nitrodan bahsediyorsak o zaman arada fiyat farkı yok, yok Pulse den bahsediyorsak o zaman da arada kalite farkı yok. Sanki iki anlamda da AMD üstün gibi anlatmaya çalışmışsın.
Kat be kat iyi dostum bilgin varsa buyur karşılaştır. Mosfetlerinden tut kontrolcüsüne kadar taş gibi kart. Öğrenmek isteyene ben kaynakta veririm ama insanlara Inno3D falan tavsiye etmeyin. 3-5 fazla verin daha sağlam kartlar tercih edin. Bak diyorum ki işlemciyi kurtaracak 30 sentlik bir sigorta var ya. Ani voltaj akımında kendini yakar ve kart elektrik almaz. Inno3d bunu koymaya bile üşenmiş. Yani kaliteli bir PSU almadın ve akım ani geldi. 22K çöp oldu gitti. RMA o kartı kabul etmez PSU fault der geçer.

öncelikle 2 kartında 8 gb versiyonlarından uzak duruyorsun

genel performans değerlendirmesinde 5060 ti 9060xt den daha iyi bir seçimdir (fiyattan bağımsız)

siz bu gün bu kartları kaça buldunuz bilmiyorum ama
genelde 3500-4000 tl fark oluyor

bu farka da bakıldığında
kim neyi seçerse kötü yapmış olmaz
5060 ti seçen genelde daha performanslı kart seçer 3500-4000 tl bedelini öder
9060xt seçen daha düşük performans alır ama yarı yolda kalmaz

bellek miktarlarına değinmemiş kartların arkadaş ama
aynı fiyata demiş

o zaman sizin pahalılık muhabbetinizin önemi kalmıyor

şu soru soran arkadaşlarımız zaten bilmediği için soruyor ve eksik bilgiler de anlatabiliyor ama
bari siz cevap verenler üstün körü vermeyin

hikaye yazın diyen yok
satırlar dolusu bilgi verin diyen yok

ama içindeki fiyat endeksi ile dışına sadece 9060xt dersen
ve buna karşı çıkan biri de olmazsa
soru soranda yanlış cevap almış olur
konuyu takip eden bilgisiz arkadaşlarda
Her konu açıp soran bilmiyor olmuyor nvidia fanısın herhalde biraz ben böyle konularda sanki amd boş beleş bir mal sunmuş gibi yorumlar yapmışsın

o da diyorki en ucuz 9060xtnin parça kalitesinde 5060ti satın almak istersek fiyatları arasında çok fiyat farkı var yani kavga etmenize gerek yok dövüşmeyn guzum
o dedi ki 9060xt ile 5060 ti arasında bu kadar fiyat farkı var
o şunu demedi 9060 xt ile 5060 ti arasında aslında 4500 tl fark var da ben o kartı açtım ineledim ırttık zırttık demedi dese de yemezler
eksiklikleri evet eyvallah tercih sebeplerin etkiler eyvallah kronik bir sorun yoksa kesinlikle üstü çizilmez

ben de dedim ki o kadar fiyat farkı yok
at dedi modeli
attık
şimdi teknik servis sorumlusu kesildi başımıza
herbklog

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137