Yardım 9060XT mi 5060 ti mı

öncelikle 2 kartında 8 gb versiyonlarından uzak duruyorsun

genel performans değerlendirmesinde 5060 ti 9060xt den daha iyi bir seçimdir (fiyattan bağımsız)

siz bu gün bu kartları kaça buldunuz bilmiyorum ama
genelde 3500-4000 tl fark oluyor

bu farka da bakıldığında
kim neyi seçerse kötü yapmış olmaz
5060 ti seçen genelde daha performanslı kart seçer 3500-4000 tl bedelini öder
9060xt seçen daha düşük performans alır ama yarı yolda kalmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bellek miktarlarına değinmemiş kartların arkadaş ama
aynı fiyata demiş

o zaman sizin pahalılık muhabbetinizin önemi kalmıyor

şu soru soran arkadaşlarımız zaten bilmediği için soruyor ve eksik bilgiler de anlatabiliyor ama
bari siz cevap verenler üstün körü vermeyin

hikaye yazın diyen yok
satırlar dolusu bilgi verin diyen yok

ama içindeki fiyat endeksi ile dışına sadece 9060xt dersen
ve buna karşı çıkan biri de olmazsa
soru soranda yanlış cevap almış olur
konuyu takip eden bilgisiz arkadaşlarda
Arkadaş 18-19k ve ikiside aynı fiyat diyor buna bakarsk 9060xt nin 16gb 5060ti nin 8gb olduğunu düşündüm bu nedenle 9060xt dedim

sadece ekran kartı arayışınız mı var
tek tek sistem mi topluyorsunuz
tek tek sistem topluyorum videolar izleyerek daha doğrusu toplamaya çalışıyorum, şuanda ram psu anakart ve ssd karar verdim işlemcidede kararlaştırdım gibi

Arkadaş 18-19k ve ikiside aynı fiyat diyor buna bakarsk 9060xt nin 16gb 5060ti nin 8gb olduğunu düşündüm bu nedenle 9060xt dedim
hocam çok takılmayalım iki taraf içinde en doğrusu benim hatam 18 19 demem

Tartışmasız 9060xt ve 9070xt F/P kralıdır. Aynı fiyata düşmediği sürece 5060Ti almanın hiçbir mantığı yoktur.

tartışmasız genel değerlendirmede 5060 ti daha iyi bir karttır (fiyattan bağımsız)

multiframe gen denilen nimet asıl 5070 ti 5080 de değil bu tarz kartlarda faydalıdır

ben saf kas gücü ile bakıyorum desen optimizasyon problemininde etkisi olsa ve biraz artacak olsa da şu an bayaa kötü

zaten benim multiframe genle işim olmaz ben fps oyuncusuyum almışen biraz iyi kart alayım diyene 7800xt öneririm iki kartı da tokatlar

amd yeni güncelemesi ile 9070xt de yaşattığı performans zıplamasını 9060xt ye de yaşatır bu sefer bayaa bayaaa fiyat performans kart olur
ama bu seviyedeki kartlarda multiframe gen avantajı hiçe sayılamaz

tek tek sistem topluyorum videolar izleyerek daha doğrusu toplamaya çalışıyorum, şuanda ram psu anakart ve ssd karar verdim işlemcidede kararlaştırdım gibi

hocam çok takılmayalım iki taraf içinde en doğrusu benim hatam 18 19 demem
kampanyalı hazır sistem kovalayın alın hocam uğraşmayın
eğer özenle tepe model ürünler seçecem demiyorsanız ki büyük ihtimal fiyat perforamans grubuna gideceksiniz

tartışmasız genel değerlendirmede 5060 ti daha iyi bir karttır (fiyattan bağımsız)

multiframe gen denilen nimet asıl 5070 ti 5080 de değil bu tarz kartlarda faydalıdır

ben saf kas gücü ile bakıyorum desen optimizasyon problemininde etkisi olsa ve biraz artacak olsa da şu an bayaa kötü

zaten benim multiframe genle işim olmaz ben fps oyuncusuyum almışen biraz iyi kart alayım diyene 7800xt öneririm iki kartı da tokatlar

amd yeni güncelemesi ile 9070xt de yaşattığı performans zıplamasını 9060xt ye de yaşatır bu sefer bayaa bayaaa fiyat performans kart olur
amd de afmf 2.1 diye bir şey vardı o tam olarak ne kadar yararlı

eğer özenle tepe model ürünler seçecem demiyorsanız ki büyük ihtimal fiyat perforamans grubuna gideceksiniz
indirim kovalıyorum biraz ve para toplu olmadığı için ayrı ayrı alıyorum parçaları

amd de afmf 2.1 diye bir şey vardı o tam olarak ne kadar yararlı

indirim kovalıyorum biraz ve para toplu olmadığı için ayrı ayrı alıyorum parçaları
bir de ele para geçtikce parça parça alıp köşeye mi atıyorsunuz

Cahil yorumun için teşekkürler fakat alıcısı ben değilim. MFG kadar dengesiz ve işe yaramaz bir özellik yok! Neden?! MFG 4K hariç düzgün çalışmıyor ve adam akıllı faydalanmak için 90+ FPS alman gerekiyor. Yoksa full artifact ve gecikme ile karşılaşıyorsun. 7800xt demişsin ama FSR4'ten haberin yok. Nvidia'nın son sürücü rezilliklerini saymıyoruz tabi ki. Cebinizden para çıkmıyor diye yargı dağıtıyorsunuz ama ortada 7k fazla verecek bir artısı yok Nvidia'nın. Son olarak bu yorumu sana hayatında AMD ekran kartı kullanmamış birisi yapıyor. Biraz objektif olun ve analiz etmeyi bilin! AMD giriş ve orta segmenti dünyada haklı olarak domine etti. Sen forumlarda fanboyluk yapmaya devam.

Cahil yorumun için teşekkürler fakat alıcısı ben değilim. MFG kadar dengesiz ve işe yaramaz bir özellik yok! Neden?! MFG 4K hariç düzgün çalışmıyor ve adam akıllı faydalanmak için 90+ FPS alman gerekiyor. Yoksa full artifact ve gecikme ile karşılaşıyorsun. 7800xt demişsin ama FSR4'ten haberin yok. Nvidia'nın son sürücü rezilliklerini saymıyoruz tabi ki. Cebinizden para çıkmıyor diye yargı dağıtıyorsunuz ama ortada 7k fazla verecek bir artısı yok Nvidia'nın. Son olarak bu yorumu sana hayatında AMD ekran kartı kullanmamış birisi yapıyor. Biraz objektif olun ve analiz etmeyi bilin! AMD giriş ve orta segmenti dünyada haklı olarak domine etti. Sen forumlarda fanboyluk yapmaya devam.
BİRİNCİSİ İKİ KART ARASINDA 7K FİYAT FARKI YOK 4K VAR
İKİNCİSİ BİR ÇOK YERDE 9600XT ÖNERDİM
ÜÇÜNCÜSÜ BURDA ZATEN KİM NEYİ SEÇERSE HATA YAPMIŞ OLMAZ BÜTÇESİNE GÖRE DEDİM

VE NE OLURSA OLSUN HER TÜRLÜ KONUDA TARTIŞIRIM
Şu konuda hatalısın de hatamı kabul de ederim

sakın ola bana fanboy filan diyeyim deme haddini bil
sakın

BİRİNCİSİ İKİ KART ARASINDA 7K FİYAT FARKI YOK 4K VAR
İKİNCİSİ BİR ÇOK YERDE 9600XT ÖNERDİM
ÜÇÜNCÜSÜ BURDA ZATEN KİM NEYİ SEÇERSE HATA YAPMIŞ OLMAZ BÜTÇESİNE GÖRE DEDİM

VE NE OLURSA OLSUN HER TÜRLÜ KONUDA TARTIŞIRIM
Şu konuda hatalısın de hatamı kabul de ederim

sakın ola bana fanboy filan diyeyim deme haddini bil
sakın
Şuan en ucuz 9060xt 17400TL en yakın 5060Ti modelini paylaşır mısın bakalım circuit boardı ne kadar kaliteli?

Şuan en ucuz 9060xt 17400TL en yakın 5060Ti modelini paylaşır mısın bakalım circuit boardı ne kadar kaliteli?
1752273314046.webp

Geri