Çözüldü✓ 9070 XT Almalı Mıyım? 5070 TI'a mı uğraşmalıyım?

genelde bunu söyleyenler nvidia fanı oluyor ama :)
kimsenin fanı değilim
para verip aldığım şeyin doğru dürüst çalışması için 50 farklı yöntemlerle para verdiğim ürün için ayrıca ter dökmeye gerek yok
ucuzluğun da bir sebebi var ayrıca nvdia da ucuz demiyorum evet pahalı ancak işini düzgünce yapıyor

kimsenin fanı değilim
para verip aldığım şeyin doğru dürüst çalışması için 50 farklı yöntemlerle para verdiğim ürün için ayrıca ter dökmeye gerek yok
ucuzluğun da bir sebebi var ayrıca nvdia da ucuz demiyorum evet pahalı ancak işini düzgünce yapıyor
pahalı olmasının sebebi pazar payının yüksek olması daha kaliteli olması değil , eğer amd pazar payında en yükseklere çıkarsa onun da fiyatları yükselir şirketler bunlar para için her şeyi yaparlar.

pahalı olmasının sebebi pazar payının yüksek olması daha kaliteli olması değil , eğer amd pazar payında en yükseklere çıkarsa onun da fiyatları yükselir şirketler bunlar para için her şeyi yaparlar.
çıkamamasının sebebi de dediğim durumlar

dalga geçmedim ve dalga geçtiğimi nereden çıkardın? cidden anlamadım
bu amd nefreti sadece türkiye de var amerika gibi yerler de insanlar güncelde ne iyi ise onu alıyorlar ceplerini düşünüyorlar bizim insanlar markalarını babası gibi savunduğu için böyle tiplemeler çıkabiliyor çok kafaya takmadan işine gelen kartı almalısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkamamasının sebebi de dediğim durumlar
şu an 9070xt ile 5070 ti pazar payı olarak eşit herhangi biri %1 geçse fiyatları uçuyor istersen bakabilirsin.

bu amd nefreti sadece türkiye de var amerika gibi yerler de insanlar güncelde ne iyi ise onu alıyorlar ceplerini düşünüyorlar bizim insanlar markalarını babası gibi savunduğu için böyle tiplemeler çıkabiliyor çok kafaya takmadan işine gelen kartı almalısın.
yurt dışında bizde "çöp" denen 5000 serisinin efsane kartı 5700xt bile 2. elde gidiyor. bizim piyasada olsa ilk kelimeden 2 ay bekletir zaten

yurt dışında bizde "çöp" denen 5000 serisinin efsane kartı 5700xt bile 2. elde gidiyor. bizim piyasada olsa ilk kelimeden 2 ay bekletir zaten
6000 serisi problemlerle boğuşurken bile yabancı popüler kanallar öneriyordu fiyatları çok iyi diye insanlar da problemleri kendi yolları ile çözüyorlardı parası olmayan insan alıyordu yani yapacak bir şey yok. Yurdum insanı iyi olanı değil bilindik olanı aldığı için böyle bir algı gelişiyor PC den anlayan +40 yaşında abilere sor %90'ı amd alma çöp der çünkü onların zamanında çöp idi güncel yerine genel bilgiyi kullanıyor herkes.

Geri