9070 xt aorus elite kullananlar deneyimini yazabilir mi

Hocam CW çok şans işi. İnşallah çıkmaz. Çıktığı zamanda boyutuna göre değişiyor.
Bazıları vızır vızır hiç susmuyor bazıları minik çaplı oluyor.
Ben ilk kez CW ile karşılaştığımda ekran kartı bozuluyor sanmıştım ahahakjskhk :D
Çok şükür başka bir üründe çıkmadı bir daha.

Hocam size birde naçishane tavsiyem eğer 2K oyun oynayacaksanız 7800X3D yerine 9700x alın.
Benim bugünkü aklım olsa 9800x3D yerine 9700X alır geçerdim.
2K Oyunda 9700x ile 9800x3D arasında fark yok. 7800x3D ile de olmayacak.
9700X darboğazda yapmayacak 9070 XT ile. 1080p düşük ayarda FPS oynanmayacaksa açıkçası cpu yatırımı bence çok doğru değil.
İhtiyaca göre almak gerekiyor.
Gerçi 7800x3D ile arada çok az fiyat farkı var ama şahsen daha az ısınması ve oyun dışı performansıyla da 9700x'i de düşünün derim.
1754659103768.webp

dfs bilgisayarı önerir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bayağı alan varmış bundan alabilirim sanırım

Alıntıyı görüntüle
dfs bilgisayarı önerir misiniz

bayağı alan varmış bundan alabilirim sanırım

Ben hiç alışveriş yapmadım kendilerinden bir şey diyemem maalesef. Araştırayım bende uygun satan bildiğim yerleri.

Hocam buradan alın 13k şuan ve bende işlemcimi buradan aldım Magic'ten.

5080 Ekran kartıyla 2K performans testinde 7500F ile 9800x3D'nin performansına bakın hocam... içim yanıyor :D

Son düzenleme:
Ben hiç alışveriş yapmadım kendilerinden bir şey diyemem maalesef. Araştırayım bende uygun satan bildiğim yerleri.

Hocam buradan alın 13k şuan ve bende işlemcimi buradan aldım Magic'ten.

5080 Ekran kartıyla 2K performans testinde 7500F ile 9800x3D'nin performansına bakın hocam... içim yanıyor :D

1754661175529.webp

dfsten alıp geçsem de olur
hepsiburada olursa taksiti daha güzel oluyor hepsiburada olursa daha iyi olur

Alıntıyı görüntüle
dfsten alıp geçsem de olur
hepsiburada olursa taksiti daha güzel oluyor hepsiburada olursa daha iyi olur

Tamam hocam hayırlı olsun öyleyse. Çok iyi bir işlemci güle güle kullanın.

Tamam hocam hayırlı olsun öyleyse. Çok iyi bir işlemci güle güle kullanın.
Direk iki işlemcinin kıyaslamasını da buldum hocam buyrun

9700x için sıvı soğutma kullanayım mı 5-6 yıl dayansa yeter evin içi 35-36ya kadar çıkıyor yazın
Hocam o sizin tercihiniz, keyfiniz hatta.
Ben 9800x3D'yi bile çift kule ile soğutuyorum. Undervolt ile 60 dereceyi geçmiyor.
9700x boşta da yük altında da çok daha serin çalışır çift kule ile.

Hocam o sizin tercihiniz, keyfiniz hatta.
Ben 9800x3D'yi bile çift kule ile soğutuyorum. Undervolt ile 60 dereceyi geçmiyor.
9700x boşta da yük altında da çok daha serin çalışır çift kule ile.
Bu arada sıcaklıkları ikisinin de aynı gibi sanki hocam. 9700x biraz daha serindir diye düşünüyordum ama aynı gibi.

Bunun yeterli olacağına eminim ama sıvı soğutma tercihiniz varsa bir şey diyemem.

Bu arada sıcaklıkları ikisinin de aynı gibi sanki hocam. 9700x biraz daha serindir diye düşünüyordum ama aynı gibi.

Bunun yeterli olacağına eminim ama sıvı soğutma tercihiniz varsa bir şey diyemem.

ev sıcakken

9700x gaming gecesinde var sansa bak :D

Geri