Yorgun_Ayi2
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Selamlar 9070 XT’de 3x8 pin var nereden kablo alabilirim psum Corsiar CX 750F RGB
Ne demek istediğini anlaşmadım fakat psudan 3 çıkış hakkım var onu demek istediysenGüç kaynağından, eğer güç kaynağınızda 3x8 pin yoksa değiştirin tavsiyem. Molex to 8 pinden vs den almak tehlikeli olur.
Anakatarım B760 DS3HPSU nuz nedir? Anakartınız nedir?
Güç kaynağınız aşağıdaki gibiyse, sadece 1 adet PCiE 2x6+2Pin çıkış alabiliyorsunuz. Diğer çıkış cpu power (4+4) e gidecek.Benimki b
Benimki bu şekildeGüç kaynağınız aşağıdaki gibiyse, sadece 1 adet PCiE 2x6+2Pin çıkış alabiliyorsunuz. Diğer çıkış cpu power (4+4) e gidecek.
Ne demek istediğini anlaşmadım fakat psudan 3 çıkış hakkım var onu demek istediysen
Ben ekran kartını yeni alacağım PC 2 senedir var ekran kartım bozulduSen alırken bunu neden kontrol etmedin
Orijinal kabloları mı ayıp güç kaynağının?Selamlar 9070 XT’de 3x8 pin var nereden kablo alabilirim psum Corsiar CX 750F RGB
1 tane cpu için çıkıyor gpu için 3 tane daha yer var fotoğrafta mevcut ordan bir tane sil işlemci var çünkü oradapsunun kutusundan 3 tane mi pcie kablosu çıkıyor