9070 xt sapphire nitro+

9070 xt sapphire nitro+ var elimde ayarlarını nasıl yapabilirim (bazen takılma oluyor masaüstünde ve oyunda)
r7 78003xd
32 ram
1 tb ssd
1200 psu
bios expo aç resizebar aç adrenalin içinden hyperx aç sam aç yeterli olur

Bu genel olarak yaşanan bi' sorun değil ama farklı bir durum var gibi...
9070 XT için açılan masaüstünde mouse anlık takılma konuları karşına çıkmadı galiba.

Bu modelde bir kronik sorun var zannimce ama alan adamların çoğusu konuyu açıp Amd yi kötülemek istemiyor sanki.

Konu sahibine denemeye değer bir şey söyliyim yapsın umarım anlık takılma işletim sistemi sorunu olurda ucuz kurtulur.

Windows 64 net sitesinden Tüm gereksiz özellikleri silinmiş ve kapatılmış Custom Win 11 yüklesin. Boşta 1.5 gb ram harcıyordur.

Microsoftun kendi verdiği iso boşta 4.5 gb ram tüketiyor artık ne kadar gereksiz işlemler yürütülüyorsa sen hesapla.

9070 XT için açılan masaüstünde mouse anlık takılma konuları karşına çıkmadı galiba.

Bu modelde bir kronik sorun var zannimce ama alan adamların çoğusu konuyu açıp Amd yi kötülemek istemiyor sanki.

Konu sahibine denemeye değer bir şey söyliyim yapsın umarım anlık takılma işletim sistemi sorunu olurda ucuz kurtulur.

Windows 64 net sitesinden Tüm gereksiz özellikleri silinmiş ve kapatılmış Custom Win 11 yüklesin. Boşta 1.5 gb ram harcıyordur.

Microsoftun kendi verdiği iso boşta 4.5 gb ram tüketiyor artık ne kadar gereksiz işlemler yürütülüyorsa sen hesapla.
Çıkmadı kardeşim, eğer olsaydı çıkardı...
Muhalif yorum yapıcam diye milyonlarca insanın aldığı kartı ' kronik ' diye kimse yargılayamaz. Daha kronik kelimesinin anlamını bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın burada!

YAPIYORUM AMA BİR TÜRLÜ SORUN ÇÖZÜLMEDİ AMD EKRAN KARTI BİR DAHAA ALMAM GALİBA
bu herkeste olan bir sorun değil 1000 de bir denk gelir sorun ekrankartında olduğunu düşünmüyorum format at temiz bir kurulumla sıfırdan düz windowsla düz ayarlarda tekrar dene ssd de sorun olabilir markası nedir ya da ramlerde

Takılmalar masaüstündeyde işlemciden dolaydı bir şeydir bende de oluyordu biosu sıfırla expo resize bar falan onları geri aç tekrar bak

Çıkmadı kardeşim, eğer olsaydı çıkardı...
Muhalif yorum yapıcam diye milyonlarca insanın aldığı kartı ' kronik ' diye kimse yargılayamaz. Daha kronik kelimesinin anlamını bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın burada!
Çıkmadıysa çıkaralım da mühalif kelimesini iade edelim bakalım.

Geri