stok olmadığı için böyle gözüküyor olabilir imkansız çünkü bu fiyat9070xt fiyatı diyorlar ben imkan vermiyorum ama 30k dan fazla olacağını düşünmüyorum bu kartın
o ekran kartı 2 fanlımı olacakmış9070xt fiyatı diyorlar ben imkan vermiyorum ama 30k dan fazla olacağını düşünmüyorum bu kartın
Bencede hocamstok olmadığı için böyle gözüküyor olabilir imkansız çünkü bu fiyat
2 fanlısıda olur 3 fanlısıda hocamo ekran kartı 2 fanlımı olacakmış
güçlü kart soğutmaz 2 fanlı.Bencede hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 fanlısıda olur 3 fanlısıda hocam
4080 gücünde ama 240watt çekiyor soğutabilir 2 fangüçlü kart soğutmaz 2 fanlı.
Bende 420 dolar bekliyorumMax 450$ çıkartması lazım satması için yoksa kalan %8 AMD kullanıcısıda RTX 5070 alır pazar payı %100 NVIDIA olur.
galax amd tarafında kart üretmiyor dikkat edin resime4080 gücünde ama 240watt çekiyor soğutabilir 2 fan
Bende 420 dolar bekliyorum
Böyle olursa millet amdnin yüzüne tükürür imkani yok satılmaz, yanlış fiyattır muhtemelen9070xt fiyatı diyorlar ben imkan vermiyorum ama 30k dan fazla olacağını düşünmüyorum bu kartın
Ürün daha çıkmadı görselin doğruluğu olduğunu düşünmüyorum zaten fiyat sızmış olabilir belki iştegalax amd tarafında kart üretmiyor dikkat edin resime
Max 450$ çıkartması lazım satması için yoksa kalan %8 AMD kullanıcısıda RTX 5070 alır pazar payı %100 NVIDIA olur.
böyle bir sızıntı da var ben yinede Max 420 dolar olacak diye düşünüyorumBöyle olursa millet amdnin yüzüne tükürür imkani yok satılmaz, yanlış fiyattır muhtemelen
Bu Türkiye fiyatı olur en fazla Global fiyatı imkansız 1000 dolarlık kart hiçbir zaman yapmadı AMDÜrün daha çıkmadı görselin doğruluğu olduğunu düşünmüyorum zaten fiyat sızmış olabilir belki işte
böyle bir sızıntı da var ben yinede Max 420 dolar olacak diye düşünüyorum