hem normal 9070e xt olanı bırde 10k mı verıceksın tabıkıde takaslanmas hem hadı ıkısıde xt dıyelım aorus daha bır kart nıtroya goreMerhabalar. Elimde 9070 XT Aorus Elite var, takas olarak 9070 Nitro+ üste de 10 bin teklif geldi fakat kartın kutusu yok kutusuz sadece kart.
Sizce takaslanır mı? kutusu olmaması biraz kafamı kurcaladı ama üste 10 bin alıca
msı psu nedir ? kenarda yatacak diye pc yi çöp etmeyelim.Performans olarak ciddi bir kaybım olmayacak fakat nitro+ da güç girişi farklı olduğu için benim 650W MSI PSU desteklemiyor maalesef onun için köşede yatan 1350W DFX i takmam lazım sisteme böyle bir handikapı da var.
Dostum inanılmaz sade ve basit yazdım aslında nasıl hem 9070 XT hem de üste 10K vereceğimi anladın merak ediyorum.hem normal 9070e xt olanı bırde 10k mı verıceksın tabıkıde takaslanmas hem hadı ıkısıde xt dıyelım aorus daha bır kart nıtroya gore
A-650GFmsı psu nedir ? kenarda yatacak diye pc yi çöp etmeyelim.
Ha tamam üst seviye psulardan biriymiş sıkıntı yok.Dostum inanılmaz sade ve basit yazdım aslında nasıl hem 9070 XT hem de üste 10K vereceğimi anladın merak ediyorum.
Verilecek: 9070 XT Aorus
Alınacak: 9070 nitro+ ve 10 bin Türk lirası ( XT değil düz 9070)
Böyle mi yazmam lazım anlamadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A-650GF