ThePartyTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hocam yine tebilionda 48e vardı sanırım 7600 9070xt onu özelleştirmeyi deneyin belki saha uyguna gelirArkadaşlar selamlar 70 bin bütçem var sadece kasa için 9070xt içeren bir bilgisayar düşünüyorum böyle bir sistem buldum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler iyi forumlar.
Hemen deneyim hocam teşekkür ederim , sence parçalar birbirine uyumlu mu?Hocam yine tebilionda 48e vardı sanırım 7600 9070xt onu özelleştirmeyi deneyin belki saha uyguna gelir
Dostum çok teşekkür ederim , b650 mi daha mantıklı b850 mi ?Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir şey yaptım kabaca, 5k açık var isteğe göre diğer parçalar yükseltilebilir
daha işlemci almam ömürlük sistem aldım diyorsan b650 orta segment mantıklıDostum çok teşekkür ederim , b650 mi daha mantıklı b850 mi ?
daha işlemci almam ömürlük sistem aldım diyorsan b650 orta segment mantıklı
Ama ileride upgrade ederim veya b850 serisindeki özelliklerden işime yarayanlar var diyorsan b850 al tamamen ihtiyacına göre şekillendir orta seviye b650> giriş seviye b850
Bu tabloda anakart serilerinin neye göre seçildiği yazıyor hangi özellikle sahip olduğu işine yarayan varsa b850 al yoksa orta üst segment b650 işini rahat görür
Çok teşekkür ederim, şimdi ileride ne olur bilemiyorum ;( ama mesela ilk fotoğraftaki b850 gaming plus giriş segmenti mi almışken bir kere alıyım ileride yine şekillendirme yaparım diye düşünürsekdaha işlemci almam ömürlük sistem aldım diyorsan b650 orta segment mantıklı
Ama ileride upgrade ederim veya b850 serisindeki özelliklerden işime yarayanlar var diyorsan b850 al tamamen ihtiyacına göre şekillendir orta seviye b650> giriş seviye b850
Bu tabloda anakart serilerinin neye göre seçildiği yazıyor hangi özellikle sahip olduğu işine yarayan varsa b850 al yoksa orta üst segment b650 işini rahat görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B850 alıcaksanda orta üst segment al giriş seviyeleri işini görmez b850 biraz daha kaliteli anlamında önde m2 sayıları değişiyor birde
Orta seviye veya orta üst seviye arasında konumlandırılan b650 ler 9800x3d vs az biraz kaldırabiliyor faz vramlerine ve amper değerlerine bakmak lazım
650 kalabilir hocam sizin için gayet yeterli olur işlemci eğer ara fark uygunsa 7800x3d seçilebilirDostum çok teşekkür ederim , b650 mi daha mantıklı b850 mi ?
Teşekkür ederim dostum..<3650 kalabilir hocam sizin için gayet yeterli olur işlemci eğer ara fark uygunsa 7800x3d seçilebilir
Çok teşekkür ederim kafam ısıda kalmasın diyorum hangisini önerirsin site linki bıraksam seçebilir misin acabaBen aynı işlemci için hava soğutma aldım çift kule 120 lik sıvı soğutma yerine tercih edilebilir. Aradaki fark başka yerlere harcanabilir.
Rica ederim hocam kule fan olarak ayrı siteden phantom spirit alabilirsiniz çok iyi bir soğutucudur fiyatına göreTeşekkür ederim dostum..<3
Çok teşekkür ederim kafam ısıda kalmasın diyorum hangisini önerirsin site linki bıraksam seçebilir misin acaba
Hocam biraz daha Rahatsız edicem amaRica ederim hocam kule fan olarak ayrı siteden phantom spirit alabilirsiniz çok iyi bir soğutucudur fiyatına göre