Öneri 9070xt geçmek mantıklı olur mu?

Arkadaşlar halihazırda kullandığım zotacın spider edition 4060 ti 16gb versiyonu var. Kutusu vb duruyor herşeyi var. Temizde kart yani ısı değerleri falanda gayet iyi garantisi 3-4 ay önce bitti zaten. 2. Elde satmayı düşünüyorum yaza doğru. Üstüne ekliyip 9070xt almayı düşünüyorum. Açıkçası 1080p de olsam 4060 ti ultra ayarlarda 60fps sınırında kalması beni tatmin etmiyor. Amd geçmek mantıklı mı sizce? Gidipte 5070e para vermek israf gibi geliyor. 12 gb vramı az buluyorum yanlışmıyım?
Mantıklı olmaz elindeki kart güçlü. Ultrada oynamak zorunda değilsin ultranın bir altında oyna ve sana dlss + FG gibi bir şey verilmiş kullanırsan yine +60 fps alırsın. (Ultra oyun içi fotoğraf almak içindir , Yüksek oyunu oynamak içindir , tamamen mabadımdan uydurduğum bir şey xd)

Mantıklı olmaz elindeki kart güçlü. Ultrada oynamak zorunda değilsin ultranın bir altında oyna ve sana dlss + FG gibi bir şey verilmiş kullanırsan yine +60 fps alırsın. (Ultra oyun içi fotoğraf almak içindir , Yüksek oyunu oynamak içindir , tamamen mabadımdan uydurduğum bir şey xd)
Yazın bi düşüneceğim hocam örnek veriyorum gow ragnarok ultra herşeyi fulleyince 80 fps civarı oynuyorum. Benim istediğim ultraya vb herşeyi fullediğimde bile 110-120 altına düşmesin fena akıcı bir görüntü olsun istiyorum. 70 fps lerde yavaşlıyor gibi geliyoe

Yazın bi düşüneceğim hocam örnek veriyorum gow ragnarok ultra herşeyi fulleyince 80 fps civarı oynuyorum. Benim istediğim ultraya vb herşeyi fullediğimde bile 110-120 altına düşmesin fena akıcı bir görüntü olsun istiyorum. 70 fps lerde yavaşlıyor gibi geliyoe
e dlss quality + fg açınca zaten 120 lere çıkıyorsun ki boşuna aksiyona gerek yok gibi , nvidia 6000 veya amd artık 10000 midir nedir o çıktığında 2 nesil atlamış olursun. En kötü 9080xt çıkarsa ona geçersin.

e dlss quality + fg açınca zaten 120 lere çıkıyorsun ki boşuna aksiyona gerek yok gibi , nvidia 6000 veya amd artık 10000 midir nedir o çıktığında 2 nesil atlamış olursun. En kötü 9080xt çıkarsa ona geçersin.
Bakalım hocam yazın karar vereceğim 9070xt veya 5070ti olabilir. Bütçe zorlayıp 5080 giriş modellerinide alabilirim biraz zorlar ama

Bakalım hocam yazın karar vereceğim 9070xt veya 5070ti olabilir. Bütçe zorlayıp 5080 giriş modellerinide alabilirim biraz zorlar ama
5090 almadığın sürece alacağın tüm kartlar mantıksız sana öyle diyim :D

Hım testlere baktıysan senin bileceğin iş oynadığın oyunlara bak sanırım triple a oyunda bile +20 fps ekler. Sen 40larda geziyorsan, 60 olur akıcı olur. Fg 3 kullanıyorsan ikiye düşersin fark edebilir yani. Ama ben her iki generasyonda bir upgrade taraftarıyım hatta yetmediği zaman geçilmeli diyorum. Öbür türlü her nesil değiştireceksen, başta satacan geçecen. Şu an normalden daha fazla harcarsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi 9070XT çok artmamış, ucuz modele gitmeyeceksen nitro fln premium model istersen yine fırsat kovala.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,715
Üyeler
192,477
Son üye
sanardım
Geri