FındıkSever52
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
- Bütçe
- 65000
arkadaşlar 9070xt sistem alıcam kasa akvaryum olması lazım bide soğutucunun en az 240mm sıvı soğutma olması gerekiyor.Öneri yaparmısınız
sizce hangisi daha mantıklı hocam.
Astra Nova | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem https://www.incehesap.com/astra-nov...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile bu nasık
Cuma günü 22.00 da incehesapta gaming gecesi oluyor orada istenilen sistem denk gelirse almak daha mantıklısizce hangisi daha mantıklı hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Astra Nova | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem https://www.incehesap.com/astra-nov...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile bu nasık
biliyorum itopyanın para iadesi yapmasını bekliyorum cumaya kadar yaparlar inşallahCuma günü 22.00 da incehesapta gaming gecesi oluyor orada istenilen sistem denk gelirse almak daha mantıklı
iptal oldu hocam itopya değişim yapacakmış maalesef para iadesi olmuyor galiba.Para iadesi istesem yaparlamı değiştirmek yerine![]()
AMD 7700X-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB-GIGABYTE B650 DDR5-1TB-32GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7700X-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB-GIGABYTE B650 DDR5-1TB-32GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
hocam buna da bakabilirsin. Testide var. Ama Gigabyte 9070 xt çok önermediler jel sorunu var diyorlardı bende gigabyte alacaktım başka markaya yöneldim.
iade olarak belirttim parayı verirler değilmi parçaları göndermezlerYani sendeki tam sürecini bilmiyorum ama razer klavye almıştım. Servise gitti iade/değişim çıktı. Müsteri hizmetlerini aradım durumu anlattım zaten evrakları mail olarak istedi orada iade olarak belirtin dediler o kadardı ama paranın yatırılması sürdü baya.
Ne konuştuğunu bilmiyorum ki arayıp ben iptal etmek istiyorum diyeceksin ki bunun iade süreci var ki sen hatalı gelen ürünün gitti kullanmadan kapalı kutu gönderecekler. İstemiyorum olarak belirtirsen gönderememeleri lazım.iade olarak belirttim parayı verirler değilmi parçaları göndermezler
öyle konuştum zaten.Bu süreçte itopyadan bir şey alınmayacağını anlamış oldum 3-5 daha koyarım 7800x3d li sistem alırım incehesaptanNe konuştuğunu bilmiyorum ki arayıp ben iptal etmek istiyorum diyeceksin ki bunun iade süreci var ki sen hatalı gelen ürünün gitti kullanmadan kapalı kutu gönderecekler. İstemiyorum olarak belirtirsen gönderememeleri lazım.
Adamlar parayı vermek istemez umarım alırsın.öyle konuştum zaten.Bu süreçte itopyadan bir şey alınmayacağını anlamış oldum 3-5 daha koyarım 7800x3d li sistem alırım incehesaptan
inşallah yarın tekrar aricam bakalım.Para iadesi geldiği gibide incehesabı arayıp gaming gecesi için 9070xt sistem isteyeceğim.Yardımcı olurlar değilmi?Adamlar parayı vermek istemez umarım alırsın.