9070xt hazır sistem önerisi

Reaksiyon skoru
49
Bütçe
65000
arkadaşlar 9070xt sistem alıcam kasa akvaryum olması lazım bide soğutucunun en az 240mm sıvı soğutma olması gerekiyor.Öneri yaparmısınız

hocam buna da bakabilirsin. Testide var. Ama Gigabyte 9070 xt çok önermediler jel sorunu var diyorlardı bende gigabyte alacaktım başka markaya yöneldim.
iptal oldu hocam itopya değişim yapacakmış maalesef para iadesi olmuyor galiba.Para iadesi istesem yaparlamı değiştirmek yerine

Yani sendeki tam sürecini bilmiyorum ama razer klavye almıştım. Servise gitti iade/değişim çıktı. Müsteri hizmetlerini aradım durumu anlattım zaten evrakları mail olarak istedi orada iade olarak belirtin dediler o kadardı ama paranın yatırılması sürdü baya.

Yani sendeki tam sürecini bilmiyorum ama razer klavye almıştım. Servise gitti iade/değişim çıktı. Müsteri hizmetlerini aradım durumu anlattım zaten evrakları mail olarak istedi orada iade olarak belirtin dediler o kadardı ama paranın yatırılması sürdü baya.
iade olarak belirttim parayı verirler değilmi parçaları göndermezler

iade olarak belirttim parayı verirler değilmi parçaları göndermezler
Ne konuştuğunu bilmiyorum ki arayıp ben iptal etmek istiyorum diyeceksin ki bunun iade süreci var ki sen hatalı gelen ürünün gitti kullanmadan kapalı kutu gönderecekler. İstemiyorum olarak belirtirsen gönderememeleri lazım.

Ne konuştuğunu bilmiyorum ki arayıp ben iptal etmek istiyorum diyeceksin ki bunun iade süreci var ki sen hatalı gelen ürünün gitti kullanmadan kapalı kutu gönderecekler. İstemiyorum olarak belirtirsen gönderememeleri lazım.
öyle konuştum zaten.Bu süreçte itopyadan bir şey alınmayacağını anlamış oldum 3-5 daha koyarım 7800x3d li sistem alırım incehesaptan

Geri