9070xt icin model onerisi

9070 XT Aorus kullanıyorum, Taichi ile beraber piyasadaki en premium 9070 XT lerden biri diyebilirim. Vatan indimi ile beraber 31K ya aldım fiyatının tam hakkı, şahsen 40K ya hiç bir 9070 XT modelini tavsiye etmem hatta bırak 40K yı 35-36K ya bile 9070 XT alınmamalı o paralara çıkıyorsan 3-5 daha ekleyip 5070 Ti almak çok daha mantıklı.

Bu arada ben ne kart ile ne AMD driverları ile hiç bir sorun yaşamadım, kart stabil sessiz tıkır tıkır çalışıyor CW ın zerresi bile yok ama yine de bana göre en ama en kral 9070 XT nin bile hakkı 31-32K dır, giriş modeller 28-29K en fazla.

İlla da 9070 XT alacam, Nvidia sevmiyorum diyorsan o zaman Aorus dan şaşma 4 yıl TR garantili tek model, satarken bu garanti olayının çok artısını görürsün.
Sorun yaşamadığın halde neden önermiyorsun ya da nvdia al diyorsun?

9070 XT Aorus kullanıyorum, Taichi ile beraber piyasadaki en premium 9070 XT lerden biri diyebilirim. Vatan indimi ile beraber 31K ya aldım fiyatının tam hakkı, şahsen 40K ya hiç bir 9070 XT modelini tavsiye etmem hatta bırak 40K yı 35-36K ya bile 9070 XT alınmamalı o paralara çıkıyorsan 3-5 daha ekleyip 5070 Ti almak çok daha mantıklı.

Bu arada ben ne kart ile ne AMD driverları ile hiç bir sorun yaşamadım, kart stabil sessiz tıkır tıkır çalışıyor CW ın zerresi bile yok ama yine de bana göre en ama en kral 9070 XT nin bile hakkı 31-32K dır, giriş modeller 28-29K en fazla.

İlla da 9070 XT alacam, Nvidia sevmiyorum diyorsan o zaman Aorus dan şaşma 4 yıl TR garantili tek model, satarken bu garanti olayının çok artısını görürsün.
Başkan 5070Ti da parasını haketmiyor ki NVIDIA kartların fiyatı uçuk o gözle bakarsak bu işin içinden çıkılmaz ama içlerinde alınacak kartlar belli işte. 5070 ti ya da 9070 xt alıp geçeceksin uyguna bulduğunda.

Sorun yaşamadığın halde neden önermiyorsun ya da nvdia al diyorsun?
Önermiyorum değil, fiyat olarak 5070 Ti a yaklaştığı senaryolarda önermiyorum çünkü 5070 Ti ın DLSS 4 ve MFG gibi 2 muazzam avantajı var.

Sözde AMD tarafında da FSR 4 var ama çoğu oyuna desteği yok hatta bazı yeni çıkan oyunlara bile gelmiyor o yüzden teknolojik destek konusunda Nvidia fersah fersah önde olduğu için Nvidia öneriyorum.

Ayrıca 2.el kısmı da cabası. AMD bir kart satmaya kalktığın zaman öldü fiyatından satman lazım ama Nvidia öyle değil her zaman alıcısı ve piyasası var. En basitinden geçen ay 15K ya 3080 12GB sattım bir ton takas, fiyat teklifi vs. geldi bu kartın muadili 6800XT bırak 15K yı 11-12K ya koysan aylarca sürünür yüzüne bakan olmaz. Umarım anlatabilmişimdir.

Geri