Arkadaşlar iyi akşamlar, yeni topladığım kasamda çıkmazdayım, sapphire 9070xt alırken pulse modelini almak yerine nitro+ aldım ve kasa ölçüleri destekliyordu sorun yoktu, ancak kartı taktığımda kart çok sıkış tıkış kaldı, anakart küçük olduğundan (b650 project zero) anakarta sorun yaratır mı bilmiyorum ancak sorun şu arctic 360mm sıvı soğutmanın pompaya giren borularına değerek hafif zorla girdi kart yerine, borularda karta değiyor. Dikey montaj belki kurtarır dedim dikey montaj için plaka mı denir neyse kasanın yanında gönderilmiş kasa mag pano 100r pz modeli (m100r değil) ancak riser kablo yoktu ben de 4.0 bulabildiğim lian li sipariş ettim onun sadece riser kablo kısmını kasanın yanında gelen plakaya takayım dedim onun da vida delikleri denk gelmedi ancak zaten bir şekilde uydurup taksam bile yine olmuyor sıvı soğutma boruyu yine kastırıyor, fotoğraf ekliyorum bu şekilde kullanmam sorun olur mu yoksa ekran kartını satıp pulse modeline mi geçeyim veya sıvı soğutmayı yandan veya üstten borulu bir model mi satın alayım ( bu seçenekler de hep maddi zarar olacak)