Yardım 9070xt ntiroyu mu aorus elite mi

umutdt25t

80+
Reaksiyon skoru
10
arkadaşım şuanda vatanda 9070xt nitro var ama aorus elite yok 1 hafta bekleyip aorusmu alsın hangisi iyidir beklemeye değer mi

arkadaşım şuanda vatanda 9070xt nitro var ama aorus elite yok 1 hafta bekleyip aorusmu alsın hangisi iyidir beklemeye değer mi
Nitro+ tepe model oda iyi aorus elite de iyi hangisi hoşuna giderse bence

Nitro ve pure'da bir kaç kişiden cw var yorumu okumuştum. Bende pulse vardı ama cw çok azdı. Cw sevmiyorsan iyi araştır hocam.

Hangisi tip olarak hoşuna giderse onu al,
Ben sadece Steel Legend kullanıcısı olarak sıcaklık değerlerine dair referans verebilirim,
Termal değerleri Asrock modellerin genelde çok iyi.

304W çektiğinde 55-56 derece - hotspot 77 derece de çalışıyor
Boşta sıcaklık değeri hotspot ile arasında sadece 2-3 derece fark oluyor.
1756905067357.webp

Ikisi de çok iyidir. Uzun zamandır nitro+ serisi kullanıyorum. Soğutma da çok başarılı. Aorus kötü değildir ancak 9070 xt nitro+ bu sene ilk defa Nvidia gibi yeni kablo tipine geçti ve arkasına ekstradan takılan manyetik parça ,kabloyu çok güzel gizlemiş. Bence nitro +

cevaplar için teşekkür ederim nitro+ aldık umarım sorun çıkarmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri