9070XT sistem toplama önerisi

Reaksiyon skoru
6
Selamlar arkadaşlar daha önce hiç sistem toplamadim konsol tarafından PC tarafına geçmeyi düşünüyorum YouTube üzerinde çok hoşuma giden bir sistem toplama videosu izledim Nebi Akgün hocamdan sizlerinde fikrini almak istedim.

9070XT.
7500F.
Viper Venom 2x16 6000MHz RAM.
Kasa.
Anakart
Ve soğutucu olarak

Bunlari almayı düşünüyorum SSD olarak elimde 1TB Samsung SSD var ps5 için olan en başlarda onu kullanacağım bu sistem ise toplamda 50-51K gibi bir fiyata geliyor ekran kartını Hepsiburada üzerinden alacağım kampanyam olduğu için modeli oradan önerirseniz sevinirim teşekkürler

Önerisi olan var mı arkadaşlar
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...1-5bCCpL.KqqpelKY7wWcbkDWhjOw_WgfJCV1VOmmikvM çok güzel sistem kasa olarak bunu öneririm içindeki psu kaliteli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nebi ağabeyi de severiz sayarız.

Sistemin geri kalan bileşenleri aynı kalacak şekilde alıyorum o zaman hocam.

Peki daha önce kurulum yapmamış biri kurabilir mi yani şöyle diyeyim en son CS 1.6 için elle sistem dizmisimdir 😂

Sistemin geri kalan bileşenleri aynı kalacak şekilde alıyorum o zaman hocam.

Peki daha önce kurulum yapmamış biri kurabilir mi yani şöyle diyeyim en son CS 1.6 için elle sistem dizmisimdir 😂
o dönemlerdeki pc yi dizdiysen bunu her türlü dizersin :D paslanmışsındır diye emin olmak amaçlı video izleyerek halledersin hocam.

Teşekkürler hocam psunun farkı ne acaba ikiside yeterli gelir galiba

Geri