80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Selamlar arkadaşlar daha önce hiç sistem toplamadim konsol tarafından PC tarafına geçmeyi düşünüyorum YouTube üzerinde çok hoşuma giden bir sistem toplama videosu izledim Nebi Akgün hocamdan sizlerinde fikrini almak istedim.
9070XT.
7500F.
Viper Venom 2x16 6000MHz RAM.
Kasa.
Anakart
www.akakce.com
Ve soğutucu olarak
Bunlari almayı düşünüyorum SSD olarak elimde 1TB Samsung SSD var ps5 için olan en başlarda onu kullanacağım bu sistem ise toplamda 50-51K gibi bir fiyata geliyor ekran kartını Hepsiburada üzerinden alacağım kampanyam olduğu için modeli oradan önerirseniz sevinirim teşekkürler
9070XT.
7500F.
Viper Venom 2x16 6000MHz RAM.
Kasa.
Anakart
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunlari almayı düşünüyorum SSD olarak elimde 1TB Samsung SSD var ps5 için olan en başlarda onu kullanacağım bu sistem ise toplamda 50-51K gibi bir fiyata geliyor ekran kartını Hepsiburada üzerinden alacağım kampanyam olduğu için modeli oradan önerirseniz sevinirim teşekkürler