9070XT STEAM PUBG ÇÖKME OLUYOR

Reaksiyon skoru
0
1736101129065.webp

Sistemim yeterince güçlü 2K Ekranım var 600-700 FPS alıyorum ortalama 550 ama şu var birden bire ekran gidiyor çöktü diyor. Nedeni ne olabilir wattman hatası mıdır? Bu hep aldığım bir hata belli süre oynuyorum 10 maçta bir de oluyor 3 maçta 1 de anlamadım ne sorunu var?

Ekran Kartı : 9070XT Gigabyte
İşlemci AMD Ryzen 5 9600X 6-Core Processor 3.90 GHz
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,6 GB)

Alıntıyı görüntüle

Sistemim yeterince güçlü 2K Ekranım var 600-700 FPS alıyorum ortalama 550 ama şu var birden bire ekran gidiyor çöktü diyor. Nedeni ne olabilir wattman hatası mıdır? Bu hep aldığım bir hata belli süre oynuyorum 10 maçta bir de oluyor 3 maçta 1 de anlamadım ne sorunu var?

Ekran Kartı : 9070XT Gigabyte
İşlemci AMD Ryzen 5 9600X 6-Core Processor 3.90 GHz
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,6 GB)
Oyun dosyalarını doğruladınız mı?
oyunun dx sürümünü değiştirip deneyin birde

Hocam oyun dosyalarının bütününü doğrulayın. Hangi dx sürümünde oynuyorsunuz ? Birde işlemciniz veya ekran kartınız da herhangi bir ısınma problemi olup olmadığından emin olun. Eğer ikisindede sorun yoksa oyunu komple silip geri yükleyin %90 çözülecektir sorun.

Dosyalarında bir sorun yok dx sürümü nedir anlamadım yeni kurdum bu sistemi valorant oynuyorum böyle sorun yok hiç kapanmaz diğer oyunlarda da rastlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyalar doğru ısınma problemi yok hiç valla hocam acaba güç çekimi mi az anlamadım nedir bu böyle bazen birden fps düşüyor siyah ekranda kaldığı da oluyor chill özelliğini actım fps sabitledikten sonra çökme sorunu diye göstermeye basladı

Dosyalarında bir sorun yok dx sürümü nedir anlamadım yeni kurdum bu sistemi valorant oynuyorum böyle sorun yok hiç kapanmaz diğer oyunlarda da rastlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyalar doğru ısınma problemi yok hiç valla hocam acaba güç çekimi mi az anlamadım nedir bu böyle bazen birden fps düşüyor siyah ekranda kaldığı da oluyor chill özelliğini actım fps sabitledikten sonra çökme sorunu diye göstermeye basladı
Hocam yüksek ihtimalle dx 12'de oynuyorsunuz o sürüm buglı sürekli crash veriyor. Dx 11 geliştirilmişe alın oyunu. Ss bıraktım aşağıya.
En altta DirectX Version yazan kısım
1750878767166.webp

Hocam yüksek ihtimalle dx 12'de oynuyorsunuz o sürüm buglı sürekli crash veriyor. Dx 11 geliştirilmişe alın oyunu. Ss bıraktım aşağıya.
En altta DirectX Version yazan kısım
Alıntıyı görüntüle
Yok kanka gerçekten aynısı ama neden oluyor bilmiyorum canavar gibi sistem neden böyle yapar anlamadım gitti tınlamıyor bile birden bire çöküyor kafasına göre

Denerim zaten 10 dakikaya iniyor bende de wattman hatası olma ihtimali var mı kanka
Valorantta sorun yok demişsiniz başka bir oyunda denerseniz anlarız

Pubg bozuk bir oyun çünkü

ekran kartı mhz ile oynayın. bazı oyunlarda rx7600 de başıma geldi ben çözümü güç %12 ne mi fulledim. mhz de yukarılara çıkarmıştım.
bana göre tahminince ekran kartı, oyun paketleme işlemini tam verimli yapamıyor bu da gecikme oluyor oyun çöküyor gibi

ekran kartı mhz ile oynayın. bazı oyunlarda rx7600 de başıma geldi ben çözümü güç %12 ne mi fulledim. mhz de yukarılara çıkarmıştım.
bana göre tahminince ekran kartı, oyun paketleme işlemini tam verimli yapamıyor bu da gecikme oluyor oyun çöküyor gibi
O nerden olacak bir sorun yaratır mı bana?

Geri