Çözüldü✓ 9070XT'li sistem bu paraya Alınır mı?

Bekray

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
85000

Ekler

• 1000003891.webp
    1000003891.webp
    95.1 KB · Hit: 16
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Hocalar PC Hakkinda Bilgim Üst Düzey Değil Bu Sistem Bu Paraya Alınır mı? Anakart Hakkındada Cok Fazla Bilgim Yok Anakart Degisicem Neye Gecebilirim Linkte Aşağı İnerseniz Özellistirmeler Yuklenir Bakanlara Şimdiden Teşekkür Ederim
Bundan daha iyisi toplanır 85k ya

Hocam Sizden İstesem Toplayabilirmisiniz Dediğim Gibi Çok Bir Bilgim Yok Temmuz Başlarına Doğru Veya Haziran Ortasina Doğru Alacagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Sizden De İstesem Sorun Olurmu?
Yemek yiyeyim toplayım olur mu 20-30dk ya gelirim

9800x3d 5070ti sistem

Soğutucu önerisi olarak arkadaşlarda verebilir 3-4k bandına bunlar var

Toplam fiyat: 85-86k

soğutucuyu gaminggenden alırsanız beyaz fark etmiyor 1000tl den fazla indirim alırsınız böyle olunca fiyat toparlanır 85k olur 5070ti a 40+k vermeyin

Sadece oyun oynuyacaksanız işlemci soğutucu için hava soğutma yeter

soğutucuyu gaminggenden alırsanız beyaz fark etmiyor 1000tl den fazla indirim alırsınız böyle olunca fiyat toparlanır 85k olur 5070ti a 40+k vermeyin

Sadece oyun oynuyacaksanız işlemci soğutucu için hava soğutma yeter
Teşekkür Ederim Hocam İkinizede Ben Burda Tercihimi Sizden Yana Kullanicam

Teşekkür Ederim Hocam İkinizede Ben Burda Tercihimi Sizden Yana Kullanicam
Önemli değil hocam hayırlı olsun Ramler hynix m die modülü şuan 24gb kitli en iyi bellekler bunlar 9800x3d koymadım çünkü oyun oynucaksanız 7800x3d gayet yeterli olur onun dışındaki kullandığım parçaların hepsi a+ veya a olmaya çok yakın ürünler hem sistemimiz komple beyaz olacak Ramler dışında sadece Ram profilinden kaynaklı çift kule biraz sorun çıkarabilir ona bir bakayım biraz daha bütçe açarım derseniz direkt sıvı soğutma olarak lian li 360mm önerebilirim hem kasa ilede uyumlu

Geri