Baya sızıntı var ama performans belli değil, onu geçtim 95K bütçede AMD kartın sorunuyla mı uğraşılır Nvidia al geç.merhabale 9080 xt sizintilarini gordum bugun
1-2 ay sonra yeni bir sistem dizicem butcemde 95k
Anliyacaginiz 9080xt cikarsa ne kadar olur veya 9080 gibi bir modelle berabermi cikar
GamingGen eklediyse bi gelisme vardir bence
9000 serisi sorunlu değil ki.Büyük ihtimalle 9070xtden bile daha f/p bir şey olacakBaya sızıntı var ama performans belli değil, onu geçtim 95K bütçede AMD kartın sorunuyla mı uğraşılır Nvidia al geç.
Performans olarakta sizintisi belli 4090 ile 5080 Super ekran kartlarina denk olucakmis ki aslinda dogru olabilir 9070XT'nin 5070Ti ekran kartina denk oldugunu dusunursek.Baya sızıntı var ama performans belli değil, onu geçtim 95K bütçede AMD kartın sorunuyla mı uğraşılır Nvidia al geç.
5080 den pahalı veya aynı fiyat olması bekleniyor o fiyata gelmez.9080xt 60k fln olucak diyenler var. umarim olmaz 52-53 olur sahsi fikrimce
Hiç öyle dememek lazım amd son 7000 ve 9000 serisinde gayet başarılı bir şekilde ilerliyor 9080xt ise fiyatına göre rakip kartlardan iyi olursa amd seçilirBaya sızıntı var ama performans belli değil, onu geçtim 95K bütçede AMD kartın sorunuyla mı uğraşılır Nvidia al geç.
9080 cikarsa kaca cikar ve 5080nin rakibi olurmu?
Olabilir hocam 9080XT icin 5080 Super deniyorsa, 9080 icinde 5080 diyebiliriz.Performans olarakta sizintisi belli 4090 ile 5080 Super ekran kartlarina denk olucakmis ki aslinda dogru olabilir 9070XT'nin 5070Ti ekran kartina denk oldugunu dusunursek.
Belki ben yanlış düşünüyorumdur ama 100 bin gibi rakamları bir sisteme ödenince sadece oyun amaçlı kullanılmaz diye düşünüyorum. Mesela 20 bine bilgisayar aldık diyelim onun Render performansının düşük olması belli yazılımlarda iyi çalışmaması falan göz ardı edilebilir ama 100 bin gibi bütçelerde her anlamda iyi olsun istenir bence.Hiç öyle dememek lazım amd son 7000 ve 9000 serisinde gayet başarılı bir şekilde ilerliyor 9080xt ise fiyatına göre rakip kartlardan iyi olursa amd seçilir
Hocam benim gordugum kadariyla da sadece oyun icin kullaniliyor suan kimde gorsem veya kimse sorsam hep bir 3D islemci + minimum sonu 80 veya 90 numarali kartlar ve sadece oyun oynuyorlar ve gundelik normal nasil kullaniyorlarsa o sekilde kullaniyorlar. Bu tamamen kisiden kisiye degisir.Belki ben yanlış düşünüyorumdur ama 100 bin gibi rakamları bir sisteme ödenince sadece oyun amaçlı kullanılmaz diye düşünüyorum. Mesela 20 bine bilgisayar aldık diyelim onun Render performansının düşük olması belli yazılımlarda iyi çalışmaması falan göz ardı edilebilir ama 100 bin gibi bütçelerde her anlamda iyi olsun istenir bence.
oyun oynicam hocam sistemle render fln isim yokBelki ben yanlış düşünüyorumdur ama 100 bin gibi rakamları bir sisteme ödenince sadece oyun amaçlı kullanılmaz diye düşünüyorum. Mesela 20 bine bilgisayar aldık diyelim onun Render performansının düşük olması belli yazılımlarda iyi çalışmaması falan göz ardı edilebilir ama 100 bin gibi bütçelerde her anlamda iyi olsun istenir bence.