Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,228
bak şimdi msi dan tırstım gerçektenHayır Ama Yarın Göndereceğim Galiba
bak şimdi msi dan tırstım gerçektenHayır Ama Yarın Göndereceğim Galiba
Her markada problemli ürün çıkabilirbak şimdi MSI dan tırstım gerçekten
hocam önemli arşiv dosyalarını alıp bi sistemi sıfırlayın fazla zaman alacağını sanmıyorum belki düzelebilir benim laptopumda da aynı durum olmuştu cpu 90 derecelerdeydi hep büyük ihtimal ayarlar bozulmuştu ve sıfırlama ardından şuan 75 derecelerdeFanlar Çalışıyor After Burner den de fan hızlarını dahi değiştirebiliyorum o konuda sorun yok fanlar açık iken cs go düşük ayarlarda 210 fps de 89 derecede çalışıyor ara sıra 90 üstüne çıkıyor ama 89 u düşmüyor
85 e düşüyor daha aşağısına düşmüyor%100 fan hızında nasıl oluyor?
sorun cpu değil Gpuhocam önemli arşiv dosyalarını alıp bi sistemi sıfırlayın fazla zaman alacağını sanmıyorum belki düzelebilir benim laptopumda da aynı durum olmuştu cpu 90 derecelerdeydi hep büyük ihtimal ayarlar bozulmuştu ve sıfılama ardından şuan 75 derecelerde
evet biliyorum da sadece sıfırlamayla sıcaklık düşüşü yaşamıştım85 e düşüyor daha aşağısına düşmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun cpu değil Gpu
kartın termal macunu kötü mü uygulandı ki belli ki sıcaklığı iletemiyor85 e düşüyor daha aşağısına düşmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun cpu değil Gpu
belki ekran kartına da etki edebilir malum bu günlerde kargoyla uğraşmak hiç ilgi çekici gelmiyorevet biliyorum da sadece sıfırlamayla sıcaklık düşüşü yaşamıştım
aynen bi ihtimal bu da olabilirkartın termal macunu kötü mü uygulandı ki belli ki sıcaklığı iletemiyor