90Derece Ekran Kartı

tam olarak kasayı bilmiyorum ama kapağı açarak hava akışını bozuyorsunuz aslında fan havayı alıp direkt sola atıyor
Peki Bu 90 üstü derecelere çıkmasını sağlayacak bir durummu işlemcide hiç ısınma olmaz iken ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acaba anakart dolayısıyla bu sorun olabilir mi hani biostar tam güvenilmeyen ve fazla kullanılmayan bi anakart olduğu için benim fikrimce tabi
Çevremde 1 2 kişi daha böyle dedi Ama emin olmadan Ana kart sipariş etmek istemiyorum sonuçta durumlar belli

Peki Bu 90 üstü derecelere çıkmasını sağlayacak bir durummu işlemcide hiç ısınma olmaz iken ?

Çevremde 1 2 kişi daha böyle dedi Ama emin olmadan Ana kart sipariş etmek istemiyorum sonuçta durumlar belli
ortada saçma bi sorun var

Anakart ile alakası olacağını sanmıyorum sıcaklığın. UV yapman tek çare gibi.

yok kanka onunla ilgili bir bilgim yok sadece diyim dedim ram fln hava akışından faydalanamıyor öyle pek işlemci fanından az faydalanıyor yoksa 90 üstü çıkması garip geldi arkadaşın dediği gibi undervoltage yapmayı deneyin

uv yapmak tek çare ama gözle görülür bi performans düşüklüğü olacak ama garantiye gönderdiniz mi hiç

belliki soğutmada problem var fanlarda bi sıkıntı olabilir

UV gözle görülür performans düşüşü yaşatmıyor aksine 90 dereceye çıkan bir ekran kartına göre FPS değerleri bile artacak.
technopat 980ti uv uygulamışlardı fazla güç tükettiği için ve baya performans düşüşü yaşadık demişti ama bilemiyorum hiç denemek nasip olmadı

belliki soğutmada problem var fanlarda bi sıkıntı olabilir
Fanlar Çalışıyor After Burner den de fan hızlarını dahi değiştirebiliyorum o konuda sorun yok fanlar açık iken cs go düşük ayarlarda 210 fps de 89 derecede çalışıyor ara sıra 90 üstüne çıkıyor ama 89 u düşmüyor

Fanlar Çalışıyor After Burner den de fan hızlarını dahi değiştirebiliyorum o konuda sorun yok fanlar açık iken cs go düşük ayarlarda 210 fps de 89 derecede çalışıyor ara sıra 90 üstüne çıkıyor ama 89 u düşmüyor
%100 fan hızında nasıl oluyor?

Geri