Ağzımı açmak istemiyorum içindeki MAFİA zaten 40 dolar içindeki oyunların değerini hesaplayıp konuşursanız sevinirim10 dolara satarsın yabancıya ama TL olarak max 250 ye gider
Sadece skinler 5 dolar10 dolara satarsın yabancıya ama TL olarak max 250 ye gider
Madem aminler 5 dolar mafia'yı 40 dolara almışsın. Fiyatını da kendin belirle o zaman. Hem soru sormuşsun hemde gelen cevaba değerini söylüyorsun. Kendin değerini hesapla o zamanAğzımı açmak istemiyorum içindeki MAFİA zaten 40 dolar içindeki oyunların değerini hesaplayıp konuşursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece skinler 5 dolar
Ağzımı açmak istemiyorum içindeki MAFİA zaten 40 dolar içindeki oyunların değerini hesaplayıp konuşursanız sevinirim
Sadece skinler 5 dolar
ağzımı açmak istiyorm ve max 300 ya eder ya etmezAğzımı açmak istemiyorum içindeki MAFİA zaten 40 dolar içindeki oyunların değerini hesaplayıp konuşursanız sevinirim
Sadece skinler 5 dolar
bu soruyu adını vermek şistemediğim bir forumda sordum ve daha berbat hesaplara 500 yazan gördüm burda sorun ne?Madem aminler 5 dolar mafia'yı 40 dolara almışsın. Fiyatını da kendin belirle o zaman. Hem soru sormuşsun hemde gelen cevaba değerini söylüyorsun. Kendin değerini hesapla o zaman
500? Dolar?bu soruyu adını vermek şistemediğim bir forumda sordum ve daha berbat hesaplara 500 yazan gördüm burda sorun ne?
o zaman açağzımı açmak istiyorm ve max 300 ya eder ya etmez
sorun ne500? Dolar?
Steam hesapları kolayca geri alınabildiği için para etmiyor anca tanıdıgına satarsınbu soruyu adını vermek şistemediğim bir forumda sordum ve daha berbat hesaplara 500 yazan gördüm burda sorun ne?
500 dolar mı TL mi diyorum?sorun ne