20 metre ama ledlerin arasında baya bir açıklık var led sayısı az bundaBugün noluyor böyle aliexpresste her şey bedava fiyatına gibi.
ilk siparişe özel yeni üye çekmek içinBugün noluyor böyle aliexpresste her şey bedava fiyatına gibi.
20metre en full olanı al müzik snkronizasyonuda var mükemmel fiyatHangisini seçmek daha iyi olur app 44 key mi? aralarında ne fark var
Ledlerin arasinda onunla benim aramdaki mesafe kadar bosluk yoksa bedava fiyatRGB LED Åerit iÅıklar müzik Sync USB 5V uzaktan kumanda için Led Åerit esnek lamba odası parti TV masa yatak dekorasyon - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bu fiyata kaçmaz gibi
Var kanka daha once ben de boyle 15 metre led serit almistim lerdlerin arasindaki bosluk 7cm. Bunun yorumlarina da baktim bu da ayni sekilde aralari asiri boslukluLedlerin arasinda onunla benim aramdaki mesafe kadar bosluk yoksa bedava fiyat
yeni hesap açıp dene
1 tane aldım da 2 odaya yapabilir miyim yoksa 2 tane mi almam gerekVar kanka daha once ben de boyle 15 metre led serit almistim lerdlerin arasindaki bosluk 7cm. Bunun yorumlarina da baktim bu da ayni sekilde aralari asiri bosluklu
Kontrolcü tekinin üstünde olacağı için ledleri ince kablolarla birbirine bağlı tutmadığın sürece 2 tane alman lazımyeni hesap açıp dene
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tane aldım da 2 odaya yapabilir miyim yoksa 2 tane mi almam gerek
Iki farklı odada olacağı için iki tane alman lazım ama dersen odalar yan yana ve küçük bir şekilde kapıdan geçirir iki odaya da kullanırım, o da senin bileceğin işyeni hesap açıp dene
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tane aldım da 2 odaya yapabilir miyim yoksa 2 tane mi almam gerek