❌İndirim Bitti! 94 Tl'ye 20m Şerit Led

bu ledler tane tane yanıyor ya cok cirkin duruyor bunları ne ile üstünü kaplarsak neon led gibi durabilir

beyler dıyelımkı 20 metre aldık kesıp kullanma sansımız warmı bence yoktur da ben gınede sorayım cunku hıc kullanmadım urunden

beyler dıyelımkı 20 metre aldık kesıp kullanma sansımız warmı bence yoktur da ben gınede sorayım cunku hıc kullanmadım urunden
Bir tane daha kontrolcu kablo alirsan kullanirsin iki ucunda da pinleri var diye biliyorum

bu ledler tane tane yanıyor ya cok cirkin duruyor bunları ne ile üstünü kaplarsak neon led gibi durabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var kesilen parçaya yeni kontrolcü lehimlersin

Bir tane daha kontrolcu kablo alirsan kullanirsin iki ucunda da pinleri var diye biliyorum
kontrolcu extrandan almam gerek demı bıldıgınız varmı
aslında ben masanın arkasına faln cekıcem ama hosuma gıderse dıye 20 metrelık den alayım dedım

Ortalama metre başına 20 led düşüyor. Yani pek tavsiye etmem. Tavanda led panel yeriniz filan varsa anca ona gider. Ondada led sayısı düşük olduğundan yeterli aydınlatma olmaz loş olur bi tık bilginiz olsun. Ama yinede beleş tabi sadece kontrolcü o fiyat neredeysr

Geri