9500 tl ye az önce https://www.turkcell.com.tr/pasaj/c...ww7uEQ1DH7oIn9v0aShoCXRgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bu mağazadan bu telefonu aldım sizce bu paraya başka telefon alınır mı? ? ve telefonu aldığım sitenin garantisi varmı cevaplarınızı bekliyorum
bu paraya s20fe alırdım ben şahsen işlemci bakımından s 53 den bı tık önde diyebilirim ikisi arasında ki fiyat farkı 500 tl9500 TL ye az önce https://www.turkcell.com.tr/pasaj/c...ww7uEQ1DH7oIn9v0aShoCXRgQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bu mağazadan bu telefonu aldım sizce bu paraya başka telefon alınır mı? ? ve telefonu aldığım sitenin garantisi varmı cevaplarınızı bekliyorum
onunda kamerası kötüymüşRealme GT Master edition daha mantıklı ve işlemcisi
aslında onu çok düşündüm ama siyahı 11bin tl idi bende a 53ün siyahını 9500 tl ye aldım çokmu vermişim bu telefonabu paraya s20fe alırdım ben şahsen işlemci bakımından s 53 den bı tık önde diyebilirim ikisi arasında ki fiyat farkı 500 TL
s20 fe fiyatından haberin yom herhaldebu paraya s20fe alırdım ben şahsen işlemci bakımından s 53 den bı tık önde diyebilirim ikisi arasında ki fiyat farkı 500 TL
arkads telefonu 9500 e almış akakçede s20fe 10700 civarında geziniyo araştırp yorum yap lütfens20 fe fiyatından haberin yom herhalde
Bence kamerası Samsung dan çok farklı değil ...onunda kamerası kötüymüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında onu çok düşündüm ama siyahı 11bin TL idi bende a 53ün siyahını 9500 TL ye aldım çokmu vermişim bu telefona
siz olsanız max kaç para verirdiniz ne kadar fazla vermişim sizce ? ben biraz takıntılıyım kusura bakmayınBence kamerası Samsung dan çok farklı değil ...
piyasa böyle çok vermiş olmazsın ama o fiyata a 53 ten iyisi olduğu kesin ama senin paran senin tercihin telefonu seviyosan ve memnunsan sıkıntı yokonunda kamerası kötüymüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında onu çok düşündüm ama siyahı 11bin TL idi bende a 53ün siyahını 9500 TL ye aldım çokmu vermişim bu telefona
10700 olduğunu biliyorumarkads telefonu 9500 e almış akakçede s20fe 10700 civarında geziniyo araştırp yorum yap lütfen
A53 benim gözümde alınmaz bi telefon a seirsinin amiral gemisi a52s i almak varken neden ki? Bence a53 mantıkesz bir seçim olmuş benim o telefona vereceğim Max fiyat 8ksiz olsanız max kaç para verirdiniz ne kadar fazla vermişim sizce ? ben biraz takıntılıyım kusura bakmayın
a 52s ve gt master editiondan başka 9500tlye a 53 ten iyi hangi telefonlar varpiyasa böyle çok vermiş olmazsın ama o fiyata a 53 ten iyisi olduğu kesin ama senin paran senin tercihin telefonu seviyosan ve memnunsan sıkıntı yok