Yardım 950tl bütçeyle hoparlör önerisi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507
Bütçe
950
Sadece offline oyunlar oynuyorum sesi güzel verecek bi hoparlör önerebilir misiniz?

Bu fiyatlara genelde fason üretim çok da iyi olmayan ürünler var. Ben yerinde olsam en uygununu alır. Aşağıdaki bağlantıda önerdiğim ekolayzer ayarını (anakartın giriş, orta seviye bir şey ise ses kartı da giriş seviyesi oluyor) yapar kullanırdım. Ben de Redragon GS500 var ama stokları yok. Onu ₺700 civarına satıyorlardı ben kuponla ₺500 aldım. Jak giriş olduğundan ses boğuk ve az geliyordu. Yazılım ayarı yaptım daha iyi oldu.

Bu tarz bir şey alınabilir, televizyona takmıştım Dark ın bu modellerinden bir tane. Ses arkaya gitmesin sadece öne gelsin diye. Bass yok denecek kadar az ama sesler net geliyor.
Tv ünitesine alınacak türden bir şey değil bu, çalışma masasında en fazla kullanılır yoksa çok güçsüz kalır ama çalışma masaları için yeterli seviyede.

Bu fiyatlara genelde fason üretim çok da iyi olmayan ürünler var. Ben yerinde olsam en uygununu alır. Aşağıdaki bağlantıda önerdiğim ekolayzer ayarını (anakartın giriş, orta seviye bir şey ise ses kartı da giriş seviyesi oluyor) yapar kullanırdım. Ben de Redragon GS500 var ama stokları yok. Onu ₺700 civarına satıyorlardı ben kuponla ₺500 aldım. Jak giriş olduğundan ses boğuk ve az geliyordu. Yazılım ayarı yaptım daha iyi oldu.

n11'den Logitech S150 980-000029 1+1 1.2W USB Speaker seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/logitech-s150-980-000029-11-12w-usb-speaker-3193882?magaza=mediamarkt
şöyle bir şey buldum işine yarar belki

Bu nasıl ?

Tasarım tamamen ya, atılan Dark vb. ses olarak aşırı farkı olduğunu sanmıyorum. Ben de araştırırken eskiden kullandığımız o beyaz kaliteli hoparlörler gibi şeyler aradım. Ama çok kaliteli ürünler ₺4-5K civarından başlıyor. Kulaklık kullanımı da arttığından eskisi gibi basit kullanıcıya hoparlör üreten ses firmaları yok. Çin de ürettirip marka basıp gönderiyorlar. Aula, Rampage, Redragon vb. hepsi aynı diyebilirim.

Hoparlörlerin bu W yüksekse daha çok ses veriyor diye biliyorum. Ona göre de alabilirsin.

bunuda düşünebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da var

bunuda düşünebilirsin

Bu da var
Hocam iyi güzelde 950 max para var atabilcek varsa geridini aliyim :D

bunuda düşünebilirsin

Bu da var

Bu nasil

valla benimde 400tl bütçem vardı aula n108 aldım çok memnunm fiyatına göre süper seside iyi veriyor rampage yerine tercih edebilirsiniz
Benim için sağ sola sesi vermesi önemli hocam ya oyun oynarken dandik bi hoparlorum var elinde ufacik sıksan kırılır içi bos gibi bisey sag kisimdaki gelen sesi ya az yada hiç vermiyor sağ sola sesi adam gibi versin yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,404
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri