K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
- Bütçe
- 950
Sadece offline oyunlar oynuyorum sesi güzel verecek bi hoparlör önerebilir misiniz?
Bu tarz bir şey alınabilir, televizyona takmıştım Dark ın bu modellerinden bir tane. Ses arkaya gitmesin sadece öne gelsin diye. Bass yok denecek kadar az ama sesler net geliyor.
Tv ünitesine alınacak türden bir şey değil bu, çalışma masasında en fazla kullanılır yoksa çok güçsüz kalır ama çalışma masaları için yeterli seviyede.Bu tarz bir şey alınabilir, televizyona takmıştım Dark ın bu modellerinden bir tane. Ses arkaya gitmesin sadece öne gelsin diye. Bass yok denecek kadar az ama sesler net geliyor.
Sadece offline oyunlar oynuyorum sesi güzel verecek bi hoparlör önerebilir misiniz?
Bu fiyatlara genelde fason üretim çok da iyi olmayan ürünler var. Ben yerinde olsam en uygununu alır. Aşağıdaki bağlantıda önerdiğim ekolayzer ayarını (anakartın giriş, orta seviye bir şey ise ses kartı da giriş seviyesi oluyor) yapar kullanırdım. Ben de Redragon GS500 var ama stokları yok. Onu ₺700 civarına satıyorlardı ben kuponla ₺500 aldım. Jak giriş olduğundan ses boğuk ve az geliyordu. Yazılım ayarı yaptım daha iyi oldu.
Aula N-108 1+1 USB/Aux Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker Ses Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula N-108 1+1 USB/Aux Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker Ses Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trAula N-169B AUX Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula N-169B AUX Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirmeyi de pek anlamıyorum.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini anlatacağım. Bunun için...
- darktower
- Cevaplar: 2
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
n11'den Logitech S150 980-000029 1+1 1.2W USB Speaker seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://m.n11.com/urun/logitech-s150-980-000029-11-12w-usb-speaker-3193882?magaza=mediamarkt
şöyle bir şey buldum işine yarar belki
Tasarım tamamen ya, atılan Dark vb. ses olarak aşırı farkı olduğunu sanmıyorum. Ben de araştırırken eskiden kullandığımız o beyaz kaliteli hoparlörler gibi şeyler aradım. Ama çok kaliteli ürünler ₺4-5K civarından başlıyor. Kulaklık kullanımı da arttığından eskisi gibi basit kullanıcıya hoparlör üreten ses firmaları yok. Çin de ürettirip marka basıp gönderiyorlar. Aula, Rampage, Redragon vb. hepsi aynı diyebilirim.
www.n11.com
Hocam iyi güzelde 950 max para var atabilcek varsa geridini aliyim![]()
DARK DK-AC-SP214 TOTAL 11W RMS 2+1 USB SPEAKER - DARK Ses Sistemleri Fiyatı ve Özellikleri | Maksimum Bilgisayar
DARK DK-AC-SP214 TOTAL 11W RMS 2+1 USB SPEAKER ürününün teknik özelliklerini ve 1.022,70 TL yerine 1.002,24 TL fiyat avantajını kaçırmayın. Maksimum Bilgisayar güvencesiyle stoktan teslim!www.maksimumbilgisayar.com
bunuda düşünebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da varHp Dhs-2113-s 13w Multimedia Kablolu & Bluetooth Rgb 2+1 Hoparlör Fiyatları ve Özellikleri
Hp Dhs-2113-s 13w Multimedia Kablolu & Bluetooth Rgb 2+1 Hoparlör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
DARK DK-AC-SP214 TOTAL 11W RMS 2+1 USB SPEAKER - DARK Ses Sistemleri Fiyatı ve Özellikleri | Maksimum Bilgisayar
DARK DK-AC-SP214 TOTAL 11W RMS 2+1 USB SPEAKER ürününün teknik özelliklerini ve 1.022,70 TL yerine 1.002,24 TL fiyat avantajını kaçırmayın. Maksimum Bilgisayar güvencesiyle stoktan teslim!www.maksimumbilgisayar.com
bunuda düşünebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da varHp Dhs-2113-s 13w Multimedia Kablolu & Bluetooth Rgb 2+1 Hoparlör Fiyatları ve Özellikleri
Hp Dhs-2113-s 13w Multimedia Kablolu & Bluetooth Rgb 2+1 Hoparlör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Benim için sağ sola sesi vermesi önemli hocam ya oyun oynarken dandik bi hoparlorum var elinde ufacik sıksan kırılır içi bos gibi bisey sag kisimdaki gelen sesi ya az yada hiç vermiyor sağ sola sesi adam gibi versin yetervalla benimde 400tl bütçem vardı aula n108 aldım çok memnunm fiyatına göre süper seside iyi veriyor rampage yerine tercih edebilirsiniz