Android 960 TL ye akılı telefon

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Bütçe
960
Merhaba akakçede geziyordum en düşük fiyata çektim samsung s3 mini ptt avm de 960 tl ye satıyorlar her halde yenilenmiş bende s3 mini almayı düşünüyorum 2. elde düzgün bulamadım sizce almalımıyım

Merhaba akakçede geziyordum en düşük fiyata çektim samsung s3 mini ptt avm de 960 tl ye satıyorlar her halde yenilenmiş bende s3 mini almayı düşünüyorum 2. elde düzgün bulamadım sizce almalımıyım
İşletim sistemi çok eski YouTube açmaz hocam en azından bir S6 bakın

evde kullanılmayan 16 gb samsung j5 cihazım var youtube play store aktif alacaksan 1k ya bırakırım

evde kullanılmayan 16 gb samsung j5 cihazım var youtube play store aktif alacaksan 1k ya bırakırım
Malesef olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşletim sistemi çok eski YouTube açmaz hocam en azından bir S6 bakın
Custom rom atmayı düşünüyorum hocam android 7.1.2

TWRP varsa iş kolay
TWRP ne demek bilmiyorum ama custom rom için gerekli her halde internette detaylı bir rehber buldum onla beraber custom rom atmayı düşünüyorum

Malesef olmaz

Custom rom atmayı düşünüyorum hocam android 7.1.2

TWRP ne demek bilmiyorum ama custom rom için gerekli her halde internette detaylı bir rehber buldum onla beraber custom rom atmayı düşünüyorum
Hicam az daha koyun sahibinden de S6 var

1000 TL ye 2. elde J7 bulunuyor. S3 Mini alınmaz.

s3 mini olmaz git ikinci ele bak j5-ler falan dolu piyasadaa

s3 mini olmaz git ikinci ele bak j5-ler falan dolu piyasadaa
J5 android sürümü eski şimdilik idare ederde ilerde j5 için custom rom yok denecek kadar az internette rehber yok ilerde sıkıntı

Geri