966 numara whatsapp değil normalden aradı

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar az önce bir tane 966 numaralı telefon sürekli aradı 5 kez fotoğraflarda da görüyorsunuz hattım yurt dışı aramalarına kapalıydı

WhatsApp Görsel 2025-08-28 saat 14.04.01_96d26d45.webp
WhatsApp Görsel 2025-08-28 saat 14.04.37_c60a56d2.webp

Nasıl oluyor da beni arayabiliyorlar bir de suriyeli aksaanları vardı sohbet edicektim fakat oyunda olduğumdan oyunu salmak istemedim rahatsız etmeye aldım telefonu olay bu şekilde nasıl engellerim böyle numaraların aramasını

hala farklı numaradan arayıp taciz ediyor salmadi tüm gün rahatsız etmede gezeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amina koduklarımın orusbu cocukları hala farklı numaradan arayıp taciz ediyor salmadi orosbu cocukları tüm gün rahatsız etmede gezeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verilerimiz artık elin suriyelisinde bile var yapacağınız işe sokim mernis.
küfürü sil kral banlanırsın

Merhabalar az önce bir tane 966 numaralı telefon sürekli aradı 5 kez fotoğraflarda da görüyorsunuz hattım yurt dışı aramalarına kapalıydı

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Nasıl oluyor da beni arayabiliyorlar bir de suriyeli aksaanları vardı sohbet edicektim fakat oyunda olduğumdan oyunu salmak istemedim rahatsız etmeye aldım telefonu olay bu şekilde nasıl engellerim böyle numaraların aramasını
Yurt dışı arama özelliğini seni başkasını aramanla alakalı. Yurtdışından arama alabilirsin ama arama yapamazsın. Aradığında direkt kapanır sonra sms gelir .

Geri