RTX2070 Super
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Selam millet arkadaşım 9700K ve 2080S li sistem toplaydı psuyu 650w almış ben yetmeyecegini söyledim yetersede ucu ucuna yeter diye düşünüyorum öylemi? merak ettim yetermi?
Yeter diye düşünüyorumSelam millet arkadaşım 9700K ve 2080S li sistem toplaydı psuyu 650w almış ben yetmeyecegini söyledim yetersede ucu ucuna yeter diye düşünüyorum öylemi? merak ettim yetermi?
Markasını bilmiyorum ama OC yapmaz herhalde.PSU hangi marka ve OC yapılacak'mı ?
Markası eğer iyi bir markaysa yeterli olacaktır fakat Power Boost, Game Power gibi dandik bir markaysa asla ama asla kullanmasın. Ekran kartını yakar.Markasını bilmiyorum ama OC yapmaz herhalde.
Soracagım 1 dakika.Markası eğer iyi bir markaysa yeterli olacaktır fakat Power Boost, Game Power gibi dandik bir markaysa asla ama asla kullanmasın. Ekran kartını yakar.
Hocam ben ona kasa olarka MB511 önermiştim ama PSU yu degiştirmesini söylemiştim o ise direk MB511 almış yanındaki psu ile kullanacakmış.Markası eğer iyi bir markaysa yeterli olacaktır fakat Power Boost, Game Power gibi dandik bir markaysa asla ama asla kullanmasın. Ekran kartını yakar.
YeterSelam millet arkadaşım 9700K ve 2080S li sistem toplaydı psuyu 650w almış ben yetmeyecegini söyledim yetersede ucu ucuna yeter diye düşünüyorum öylemi? merak ettim yetermi?