9700TL Bütçe ile Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
9700
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
ailene ürünlerin kargoda güzel paketlenip sorunsuz geldiğini sorunlu gelir ise iade hakkınızın olduğunu anlatmaya çalış

Aynen kanka msi alma monster al servisten servise uç (artık koşmak yetmiyo uçman lazım)

Aynen kanka msi alma monster al servisten servise uç (artık koşmak yetmiyo uçman lazım)
2 yıldır çevremdikiler kullanıyor nedir bu toxiclik ben anlamadım 1 defada servise yollamadılar
Post automatically merged:

ailene ürünlerin kargoda güzel paketlenip sorunsuz geldiğini sorunlu gelir ise iade hakkınızın olduğunu anlatmaya çalış
anlamıyorlar

Casper tamam da diğerleri ne alaka? Casper almayıp Monster almak da ayrı bir olay.
alttaki yorumuma bak

2 yıldır çevremdikiler kullanıyor nedir bu toxiclik ben anlamadım 1 defada servise yollamadılar

anlamıyorlar

alttaki yorumuma bak
Tamam sen git kendi bildiğini yap 3 yıl sonra felan xxx sorunu nasıl çözülür diye konu açarsın

anlamıyorlar

alttaki yorumuma bak

Adam haklı monster kadar kalitesiz bir marka daha yok bence plastikleri bildiğin kürdan gibi kırılıveriyor tamam yerli üretime desteğim tam ama adamlar yerli değil bütün malzemeleri yurtdışından getirtiyorlar toplayıp çok kötü bir soğutucu ile oyun bilgisayarı diye tanıtıyorlar

Ayrıca arkadaşım bu kadar atar gider yapacağına kendi bildiğini oku git al biz sana iyi bir malzemeye sahip ol diye öneride bulunabiliriz senin kararlarına direkt olarak müdahale edemeyiz ki

Madem o kadar monster almak istiyorsun git internete hangi monster laptop daha zor kırılır diye arat ona göre al :D

Allah aşkına ya

Abi hp casper acer lenovo msi önermeyin monster asus önerin 9500 alıcam max ama elden belki çok az çıkartabilirim 9700 falan
ailem internetten aldırmıyor aldığımda pc ye bişey olur diye korkuyorlar iletişimi var ve ucuz diye monster düşümüyoruz belki ikna edersem internetten bunu düşünüyorum
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.21.4 buyrun
Gösterdiğin laptop güzel ama marka seçimin çok çok çoooooooooooooooooooook yanlış. Belki MSI pahalı olsa da Acer, lenovo ve HP bu bütçede seçilebilecek, kalitesine güvenilir markalardır.

Ayrıca kardeşim monster ile sorun yaşayan da var yaşamayan da. Ben de sorunlar yaşadım, YouTube'da monster anılarım, monster sorunlarım, monster notebook neden alınmaz gibi aramalar yaparsan görebilirsin. Ben bu riski almam ama uygun fiyatından dolayı bir şey demiyorum. Ama neden MSI, Acer, HP, Lenovo markalarını istemiyorsun hiç ama hiç anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,225
Üyeler
191,047
Son üye
aslihanozn
Geri