atiizdmr
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 79
- İsim
- Atilla
- Bütçe
- 3500
Bütçe max 3500TL. Hava soğutma bakıyordum fakat daha estetik görünmesi açısından sıvı düşünüyorum. Sıcaklık konusunda sorun yaşacağımı düşünmüyorum. Kaliteti fiyat performans önerilerine açığım. Enermax %20 iade ile çok ucuza geliyor alınır mı ? Birde sessiz olursa daha iyi olur. Premium bir hava soğutma da olabilir.
ENERMAX LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımı
www.gaming.gen.tr
Mag Corelıquıd A13 240 240 Mm Argb Sıvı İşlemci Soğutucusu Fiyatları ve Özellikleri
Mag Corelıquıd A13 240 240 Mm Argb Sıvı İşlemci Soğutucusu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
DeepCool LS520 SE RGB 240 MM Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool LS520 SE RGB 240 MM Sıvı Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
CORSAIR H100 RGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (CW-9060053-WW)
iki CORSAIR SP120 RGB ELITE PWM fan, 240 mm radyatör ve 29 RGB LED ile güçlü, güvenilir soğutma ve çarpıcı aydınlatma sunar.
www.gaming.gen.tr
Thermalright Frozen Warframe 240 Black 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
320×240 çözünürlüklü IPS LCD ekran ve dahili bellek Frozen Warframe büyük video dosyalarını oynatma yeteneği.
www.gaming.gen.tr
Arctic Liquid Freezer III - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00134A) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...
www.teknobiyotik.com
Son düzenleme: